Annonce
forside

Voldtægt på Langelandsfestival: Politi efterlyser vidner

En 17-årig pige har anmeldt en voldtægt, der fandt sted på årets Langelandsfestival.

En 17-årig pige anmeldte natten til søndag den 21. juli en voldtægt. Gerningsmanden er stadig ikke fundet. Fyns Politi efterlyser vidner til overgrebet.

En 17-årig pige blev voldtaget under dette års Langelandsfestival. Politiet efterforsker i øjeblikket sagen.

Pigen anmeldte natten til søndag den 21. juli voldtægten, som fandt sted bag Møllers Telt ved et pissoir klokken 01.30 om natten. Dengang vurderede politiet, at det ikke var i sagens interesse at oplyse offentligheden om voldtægten.

Den 17-årige piges mor har efterfølgende kontaktet Fyens.dk for at fortælle om overgrebet.

Gerningsmanden var 17 til 18 år gammel

Gerningsmanden er stadig ikke fundet, og Fyns Politi efterlyser nu vidner til voldtægten.

- Hvis nogen tæt ved mandetoilettet den aften har iagttaget seksuel adfærd, så hører vi gerne fra dem, siger vicepolitikommissær ved Fyns Politi, Carsten Mogensen.

Den 17-pige havde aldrig mødt gerningsmanden før, da han kontaktede hende ved indgangen til Møllers Telt.

Efter overgrebet fandt sted, hjalp pigens veninder hende til samaritterne, og derefter blev Fyns Politi kontaktet. Voldtægten blev anmeldt efter en time.

- Vi har afhørt en del personer, og ingen har set det ske, men der er ingen garanti for, at vi har snakket med alle, der har været der, siger Carsten Mogensen.

Pigen beskrev gerningsmanden som en 17 til 18-årig mand, almindeligt bygget, rundt ansigt og mellemblond hår, der var karseklippet i siderne og længere på toppen. Han var iført shorts.

Annonce

Venter på svar fra tekniske undersøgelser

Fyns Politi rykkede omgående ud ved Møllers Telt og fik afspærret området ved pissoiret.

- Området blev undersøgt af kriminalteknisk afdeling og med hunde. Pigen blev sendt til Center for Voldtægtsofre i Odense og har efterfølgende fået tilbudt psykologhjælp, siger Carsten Mogensen.

Carsten Mogensen fortæller, at man stadig venter på svar fra de tekniske undersøgelser af pigens tøj. Han håber, at svarene vil kunne lede politiet nærmere gerningsmanden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Assens For abonnenter

Kæmpe solcellepark til 78 millioner bliver taget i brug om få dage: - Vi forventer, at varmeprisen falder med ti procent

Odense For abonnenter

Danni vil kæmpe for, at populær misbrugsbehandling kan overleve: - Jeg skal ikke tilbage til det kommunale tilbud

Annonce