Annonce
Nyborg

Voldspillere trodsede voldsom regn og torden

Deltagerne i årets forestilling på volden fik besked på at passe ekstra godt på for at undgå uheld på scenen. Billedet her er taget fra premieren tidligere på sommeren, hvor vejret var et helt andet. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg.

Forestillingen "Singin' In The Rain" levede for alvor op til sin titel torsdag aften.

Nyborg: The show must go on, lyder et kendt motto i underholdningsbranchen. Og deltagerne i årets sommerforestilling på Nyborg Voldspil "Singin' In The Rain" valgte da også at synge og danse videre, selv om regnen begyndte at sile ned cirka 20 minutter inde i anden akt.

- Vi er et friluftsteater, og regn er en faktor, som vi er nødt til at kalkulere med. De medvirkende på scenen fik dog at vide, at de skulle passe ekstra godt på, og måske var deres bevægelser også lidt mere stive af samme grund, fortæller foreningens formand Jesper Bech Madsen.

Torsdag aften nøjedes det dog ikke med at regne. Et kraftigt tordenvej med tilhørende lyn truede en overgang med at sætte en stopper for løjerne.

- Lyn og torden er langt mere alvorligt, fordi det kan ramme de elektriske installationer og i det hele taget være til fare. Derfor sad vi minut for minut og talte, hvor langt der var imellem bragene. Heldigvis drev uvejret længere og længere væk. Derfor vurderede vi, at det var forsvarligt at fortsætte, siger Jesper Bech Madsen.

Paradoksalt nok var det ikke desto mindre nødvendigt at tænde for forestillingens eget sprinkleranlæg i slutningen af første akt, hvor hovedrolleindehaveren Anton Lambert, der spiller Don Lockwood, skal foretage sin obligatoriske dans i regnen. På det tidspunkt var uvejret nemlig ikke for alvor brudt ud.

Mens Nyborg Voldspil altså slap med skrækken, var man knap så heldig i Frøbjerg, hvor der var premiere på årets sommerforestilling. Her var man nødt til at aflyse fem minutter inde i anden akt, oplyser Jesper Bech Madsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Æggekagen vender tilbage: Tidligere medarbejdere går sammen og genrejser Carlslund efter corona-konkurs

Annonce