Annonce
Fyn

Voldsomt solouheld på motorvejen i nat - bilist sigtet for sprit- og narkokørsel

En yngre bilist fra Fyn blev natten til tirsdag anholdt og sigtet for både spirituskørsel og kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer efter et solouheld på den Fynske Motorvej ved Ravnebjerg. Arkivfoto: Eskil Lyngsøe.
En mand forulykkede natten til tirsdag på motorvejen nær Blommenslyst. Til alt held ramte han ikke andre, da hans bil kolliderede med autoværn i begge sider af vejen.

Fyn: En 34-årig mand fra Vestfyn er tirsdag morgen fortsat i politiets varetægt og venter på at blive afhørt på politigården i Odense, efter han natten til tirsdag blev anholdt på den Fynske Motorvej.

Klokken 1.50 fik politiet en anmeldelse om et færdselsuheld på motorvejen. Bilisten kørte i det vestgående spor, da han ved Ravnebjerg, et par kilometer før Odense V-afkørslen, forulykkede.

Ifølge politiets oplysninger kørte hans bil ind i nødsporet, hvor den ramte autoværnet. Det sendte bilen tilbage på vejen, fortæller vagtchef hos Fyns Politi Steen Nyland.

- Så røg han på tværs af hele vejbanen og ramte midterautoværnet for så at ryge tilbage og ende i autoværnet i nødsporet, hvor bilen stoppede. Heldigvis ramte han ikke andre, siger Steen Nyland.

Bilisten blev anholdt og har fået taget blodprøver, der skal vise, hvad han måtte være påvirket af. Politiet har ifølge vagtchefen mistanke om, at manden var påvirket af alkohol og muligvis også euforiserende stoffer, da han kørte galt på motorvejen.

Manden kom ikke alvorligt til skade ved uheldet.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: Over 100.000 ulovlige kanonslag beslaglagt i Svendborg

1994 138.534 ulovlige kanonslag blev i weekenden fundet og beslaglagt af politiet i Svendborg. Fyrværkeriet lå hos to mænd på henholdsvis 26 og 33 år, men endnu i aftes havde politiet i Svendborg ikke med sikkerhed kunnet fastslå, hvorfra fyrværkeriet stammer. Den 26-årige mand, der er fra Svendborg, hævder at have købt det af en mand i Nyborg, der dog under langvarig afhøring i går nægtede at have solgt kanonslagene. Kæmpepartiet lå på to lagre i Rudkøbing og et i Svendborg, og ifølge politiet opbevaret helt i strid med alle sikkerhedsregler. Kanonslagene har en meget kraftig knaldeffekt, men alt tyder på, at det kun var lykkedes at videresælge en meget lille del af partiet, før politiet slog til. 1969 Folketingsmand, chefredaktør Jens Peter Jensen, Odense har ladet sig opstille til det fynske amtsråd – efter sigende med det stille håb at kunne blive amtsborgmester, hvorefter han skulle være villig til at kvitte sit folketingsmandat. Han er af Venstre-vælgerforeningerne i Odense Storkommune blevet opstillet som spidskandidat, dog ikke uden en drabelig holmgang med andre, der havde samme ønske. Der måtte efter forlydende fire afstemninger til, før positionen var sikret. Det ventes, at der også kommer en amtsrådsliste fra Venstre på landet i Odense og Assens Amter, efter forlydende med amtsrådsmedlem H. Kryger Madsen som spidskandidat og endelig en liste fra Svendborg Amt. 1944 Alle vordende mødre ved, hvor umuligt det er at skaffe garn til tøj til den ventede baby. Man skal være meget heldig, om man skal kunne få noget i forretningerne, men ellers må man udnytte ældre søskendes eller andre slægtninges overskud af strikkede beklædningsgenstande, der så trevles op og strikkes om. Det kommer derfor som en glædelig overraskelse, at Odense Kamgarnsspinderi i januar, februar og marts 1945 har besluttet at levere 30 fed af sit lækre, varmende ”Hjertegarn” til vordende mødre. Man meddeler i dag, at garnet kun leveres efter skriftlig anmodning til spinderiet, og at denne skal være ledsaget af en erklæring fra læge eller jordemoder om, hvornår barnet ventes født.

Annonce