Annonce
Fyn

Voldsomt solouheld på motorvejen i nat - bilist sigtet for sprit- og narkokørsel

En yngre bilist fra Fyn blev natten til tirsdag anholdt og sigtet for både spirituskørsel og kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer efter et solouheld på den Fynske Motorvej ved Ravnebjerg. Arkivfoto: Eskil Lyngsøe.
En mand forulykkede natten til tirsdag på motorvejen nær Blommenslyst. Til alt held ramte han ikke andre, da hans bil kolliderede med autoværn i begge sider af vejen.
Annonce

Fyn: En 34-årig mand fra Vestfyn er tirsdag morgen fortsat i politiets varetægt og venter på at blive afhørt på politigården i Odense, efter han natten til tirsdag blev anholdt på den Fynske Motorvej.

Klokken 1.50 fik politiet en anmeldelse om et færdselsuheld på motorvejen. Bilisten kørte i det vestgående spor, da han ved Ravnebjerg, et par kilometer før Odense V-afkørslen, forulykkede.

Ifølge politiets oplysninger kørte hans bil ind i nødsporet, hvor den ramte autoværnet. Det sendte bilen tilbage på vejen, fortæller vagtchef hos Fyns Politi Steen Nyland.

- Så røg han på tværs af hele vejbanen og ramte midterautoværnet for så at ryge tilbage og ende i autoværnet i nødsporet, hvor bilen stoppede. Heldigvis ramte han ikke andre, siger Steen Nyland.

Bilisten blev anholdt og har fået taget blodprøver, der skal vise, hvad han måtte være påvirket af. Politiet har ifølge vagtchefen mistanke om, at manden var påvirket af alkohol og muligvis også euforiserende stoffer, da han kørte galt på motorvejen.

Manden kom ikke alvorligt til skade ved uheldet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Nu får Vollsmose sin egen læge

Fyn

Uheld i nødspor på Fynske Motorvej

Fyn

Corona gør stadig ondt på de fynske hoteller: Men ét sted går det over al forventning

Middelfart

Kvinde fik nok af naboens afbrænding af affald: - Det stinker ganske forfærdeligt

Assens

87-årig påkørt af en bakkende varebil: - Stod i den blinde vinkel

Annonce