Annonce
Kerteminde

Voldsom nat i Langeskov: Masseslagsmål med 10-20 deltagere

Politiet måtte rykke talstærkt ud til et masseslagsmål i Langeskov natten til søndag. Arkivfoto: Eskil Lyngsøe
Annonce

Langeskov: Et masseslagsmål på Grønvangen i Langeskov natten til søndag førte til ikke færre end tre anmeldelser om vold og to anmeldelser om forstyrrelse af den offentlige orden.

Hvordan slagsmålet startede, kan Fyns Politi endnu ikke fortælle noget om bortset fra, at der var tale om to grupperinger, der stødte sammen. De fik en anmeldelse fra en vægter om, at der var en gruppe på 10-20 unge, der var oppe at slås på et grønt område på Grønvangen. Anmeldelsen kom ved 2.30-tiden.

Så mange unge traf politiet ikke, men den første patruljevogn, der kom til stedet, kunne til gengæld berette om flere biler, der i hast forlod området.

Annonce

Tre anmeldelser mod samme person

De tre voldsanmeldelser drejer sig alle om den samme person, en 25-årig mand fra Langeskov. Han er anmeldt for at have revet en kvinde væk, da hun gik ind for at beskytte sin søn, som den nu sigtede var på vej hen imod. Den anden anmeldelse drejer sig om, at samme person - sammen med en anden - havde sparket og slået anmelderen. Tredje anmeldelse går på, at anmelderen blev overfaldet med to knytnæveslag.

Desuden måtte politiet anholde to andre personer, der blev taget med en tur til afkøling. Den ene var en 19-årig uden fast adresse, og den anden var en 22-årig fra Assens. Begge personer optrådte meget aggressivt og nægtede at efterkomme politiets beskeder om at slappe af. De blev anholdt for at forstyrre den offentlige orden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce