Annonce
Nordfyn

Vold og besiddelse af kniv til halbal: En 15-årig og 13-årig blev tilbageholdt

To drenge tilbageholdt til halbal i Søndersø i weekenden på grund af vold og besiddelse af kniv. Arkivfoto: Michael Bager
Fyns Politi blev tilkaldt to gange til lørdagens halbal i Søndersø til først vold mellem to drenge og senere en 13-årig dreng, som blev opdaget med en kniv i buksekanten.
Annonce

Søndersø: Natten til den tredje søndag i advent var en voldsom én af slagsen i Søndersø, og der blev krævet assistance fra Fyns Politi to gange ved lørdagens halbal i Søndersøhallen.

Klokken 21.32 lød anmeldelsen på vold mellem to drenge. En 15-årig dreng slog med knyttet hånd en anden i ansigtet, som fik et hævet og blåt øje. Den 15-årige blev ifølge Fyns Politis døgnrapport tilbageholdt af vagterne, indtil politiet nåede frem.

En halv time senere klokken 22.05 modtog Fyns Politi endnu en anmeldelse. Denne gang var det en 13-årig dreng, som ifølge døgnrapporten var involveret i tumult på dansegulvet. Han blev ført væk af en vagt, som i denne forbindelse fandt en kniv i den 13-åriges buksekant ved taljen. Drengens værge og de sociale myndigheder blev herefter kontaktet, mens den 13-årige blev overdraget til sine forældre. Kniven blev beslaglagt af politiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Særbehandling – ikke lighed

Kerteminde

Offer for knivstik i Munkebo er død: 29-årig mand sigtes for drab

Annonce