Annonce
Middelfart

Vokseværk for julemarked hos Clay

Julemarked hos Clay. Her ses Jeannette Gøttschs julenisser. Foto: Clay

Middelfart: Der vil i år som noget nyt både være boder i den gamle hovedbygning og i Pavillonen, når Clay holder julemarked onsdag 4. december for femte gang siden genåbningen i 2015.

Boderne byder på masser af keramik, men der er også julelækkerier, dekorationer og kunsthåndværk at kigge på og lade sig friste af.

Der er også mulighed for selv at være kreativ. Louise Helmersen fra Livingly er klar til at udfordre gæsternes fingersnildhed ved klippe-klistre-bordet. Her viser hun, hvordan man folder julepynt i papir. Man kan også få gode tips til at kreere juledekorationer med limteknik hos blomsterdesigner Jette Vrængmose.

Keramikerne Anitta Due, Lisbeth Kring Jensen, Jeannette Gøttsch og Astrid Schmidt er gengangere, mens boden fra Tekstil og Interiør i Fredericia, hvor man blandt andet kan finde tekstiler med mønstre af den engelske designer William Morris, er en nyskabelse.

Der er gratis entré til museet i forbindelse med julemarkedet, der foregår i tidsrummet fra klokken 16-20.

Annonce
Sport For abonnenter

Landsholdets mangeårige massør har haft pacemaker i 27 år: Han tænker ikke på den, men tænker meget på Christian Eriksen

Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Se videoen: Da kampuret slog 10 sendte barndomsbyen klapsalver af sted til Eriksen

Sport

Genlæs livebloggen: Danmark taber 1-2 efter formidabel præstation  

Annonce