Annonce
Sport

VM i håndbold: Nybagt far var dødtræt - men sprudlede på banen

Nikolaj Øris virkede frigjort efter den veloverståede fødsel af sit andet barn. Hans kone fødte en søn. (Photo by Jonathan NACKSTRAND / AFP)

Nu er alle fødsler overstået i denne omgang - Mads Mensah er næste faderfigur til marts.

Herning: - Jeg fik ikke mange timers søvn, og i slutningen af kampen var jeg dødtræt, sagde den danske højre back Nikolaj Øris.

Han blev kaldt på fødeklinikken med kort varsel, og få timer senere fødte hans kone deres andet barn - en søn.

- Det har hele tiden haft høj prioritet, at jeg ville være med til fødslen, og jeg er glad for, at det hele gik godt. Jeg fik både konen og sønnen med hjem fra sygehuset kl. 4.00 om natten. Vi har jo en søn på to år i forvejen, så det var fint, at det hele gik så hurtigt, siger Nikolaj Øris.

Den store BSV-spiller sprudlede fra kampens start og virkede frigjort oven på den veloverståede fødsel.

- Jeg var meget tilfreds med Nikolaj Øris' indsats, sagde landstræner Nikolaj Jacobsen.

Den danske trup er blevet rutineret med fødsler.

Niklas Landin var nervøs i EM-lejren sidste år, men hans kone fødte først, efter at han var kommet hjem fra Kroatien.

Før VM var Mikkel Hansen i samme situation, men hans kæreste løste problemet ved at føde før første VM-kamp. Mikkel Hansen gik kun glip af de to testkampe mod Ungarn.

Næste fødsel er Mads Mensahs kone, der er sat til at føde til marts. Det er ikke et problem for landsholdet, men kan blive det for Nikolaj Jacobsen. Han er klubtræner i Rhein Neckar Löwen, hvor fødslen kan kollidere med Champions League og bundesligakampe, men ikke med pokalkampene. Hans Lindberg og Füchse Berlin sendte nemlig de forsvarende pokalvindere ud af den tyske pokalturnering.

Annonce
Mads Mensah er næste mand på fødeklinikken. Hans kone skal føde til marts. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1994: Bølge af tyverier på Odense Friskole

1994 Eleverne på Odense Friskole skal til at holde vagt i klasselokalerne under den fælles morgensang. På skift skal en enkelt elev fra hver klasse blive tilbage, når de andre er til morgensamling i gymnastiksalen. Årsagen er, at skolen i den sidste halvanden uge er blevet ramt af en bølge af tyverier – blandt andet fra elevernes tasker, der ubevogtet er ladt tilbage i klasselokalerne under morgensangen. - Nogle personer har tilsyneladende fået øje på, hvor let det er at komme ind på vores skole. Så nu har vi skærpet agtpågivenheden og aftalt en vagtordning. Eleverne har også fået besked på, at de skal undgå at efterlade penge eller andre værdier i skoletasken, siger skolebestyrer Torsten Johannesen. 1969 Den 21-årige Eva Haraldsted fra Aarhus har stævnet den engelske fodboldspiller George Best, Manchester United, for brudt ægteskabsløfte. Et forlydende i London vil vide, at den danske pige vil have sin tidligere forlovede til at betale hende 20.000 pund ( cirka 360.000 kroner). George Best bekræfter, at han har modtaget stævningen fra den danske pige men har ingen kommentarer ud over, at ”det vist er bedst, at hun rejser hjem til Danmark nu”. Eva Haraldsted traf Georg Best, da hun forsøgte at skaffe hans autograf til sin daværende, danske forlovede. Hun rejste senere til England og blev midtpunktet i mange romantiske forlydender, der opstod om hende og den engelske fodboldspiller. 1944 Prisudvalget i Odense Købstad offentliggør i dag en bekendtgørelse, hvorefter der straks træder maksimalpriser i kraft for juletræer, der sælges her i byen såvel i engros- som i detailhandel. Priserne er fastsat specielt gældende for Odense og godkendt af Prisdirektoratet. De må derfor ikke overskrides uanset tidligere indgåede aftaler om højere priser og avancer. Efter de nye prisbestemmelser må juletræer i almindelige sorter gran koste fra 1,25 kroner til syv kroner pr. stk., medens der for finere træsorter, ædelgran, nordmannsgran og lignende, må tages fra to kroner til 11,75 kroner. Priserne gælder for størrelser fra mellem 60 centimeter til højest 3 ½ meter. Handlen med juletræer er kun så småt begyndt i byen.

Fyn

Stor politiaktion i Munkebo: Har sandsynligvis forbindelse til terror

Danmark

Seks mænd og to kvinder kræves fængslet i terrorsag efter politiaktion

Annonce