Annonce
Nordfyn

VM i cyklecross lagde ud med 121 vindere

De yngste deltagere i Kids Race var tre år. Privatfoto

Børn indledte fredag VM i cyklecross med Kids Race. Alle 121 deltagere kom en tur på podiet efter at have kørt på dele af den krævende VM-bane.

Bogense: Det blev til et enkelt styrt, da 121 cykelglade børn fredag eftermiddag holdt en slags generalprøve på VM i cyklecross i Bogense.

Det såkaldte Shimano Nordfyns Bank VM Kids Race blev en fornøjelig succes, hvor de mange børn prøvekørte en del af den krævende VM-rute. Børnene var i alderen 2-15 år. Taktikken var for alle enkel og virksom: Giv den så meget gas som overhovedet muligt.

Børnene var inddelt i fire aldersklasser. De kæmpede sig vej langs havnefronten i Bogense og over den til lejligheden byggede bro. Efter veludført dåd kom alle 121 børn en tur op på podiet, hvor de rigtige verdensmestre også skal op i løbet af weekenden. I Kids Race var alle vindere og blev belønnet med medaljer, drikkedunke og andre gode sager fra løbets sponsorer, Shimano og Nordfyns Bank.

Annonce
Alle 121 deltagere kom en tur op på podiet, hvorfra de rigtige verdensmestre også skal hyldes i løbet af weekenden. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Inden ny lov er færdig: V og K i Odense vil aktivere indvandrere på fuld tid

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];