Annonce
Assens

Vissenbjerg højt på listen: Udviklingsmillioner på vej

Der er udviklingsmidler på vej til Vissenbjerg. Arkivfoto: Yilmaz Polat
Annonce

Vissenbjerg: I 2021-2022 bliver der afsat fire millioner kroner til byudvikling, byfornyelse og forskønnelse prioriteret til en udviklingsplan for Vissenbjerg-området (500.000 kr.), realisering af byudviklingsprojekter i Vissenbjerg (2,5 mio. kr.), en strukturplan for Assens Havn (500.000 kr.) og lokalplaner for nye udstykninger samt forskønnelse generelt (500.000 kr.).

Det besluttede Miljø, Teknik og Plan på deres seneste udvalgsmøde.

At Vissenbjerg står så meget "for tur" skal ses i den sammenhæng, at byen er beliggende i det såkaldte byvækstbånd "tæt på Odense, tæt på motorvejen og tæt på fantastiske naturarealer", hedder det i en dagsorden fra udvalget. Vissenbjerg-området har simpelthen et stort potentiale for bosætning, og er samtidig også attraktiv for placering af virksomheder, og derfor er det et vigtigt sted at prioritere.

Strukturplanen på Assens Havn skal fastlægge den fremtidige indretning af de nuværende havnearealer og sammenhængen til bymidten, da området om et par år bliver omdannet til både boligområde og området for det kommende og kyst- og lystfiskercenter.

Fremtidige indsatser i de kommende budget år kunne være en "udviklingsplan for Brylle, realiseringsprojekter i forhold til udviklingsplanen for Tommerupområdet, videreudvikling af Aarup som bosætningsby og SAVE-registrering af bevaringsværdige bygninger", hedder det i dagsordenen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Annonce