Annonce
Indland

Visitkortet afslører: Spindoktor var personlig assistent for Carl Holst

Christian Ingemann Nielsens visitkort efterlader ingen tvivl om hans rolle som personlig assistent for Carl Holst, da han var regionrådsformand.

Christian Ingemann Nielsens visitkort fra Region Syddanmark efterlader ikke meget tvivl om, hvilken rolle han besad i sin tid i Region Syddanmark. ”Personlig assistent for regionsrådsformand”, står der på kortet. Regionspolitikere er målløse.

Sms'er, mails og et CV, der pludselig forsvandt, peger alle i retning af, at den nuværende spindoktor for forsvarsminister Carl Holst (V) arbejdede tæt sammen om de budskaber som Carl Holst ville have ud i pressen, da han som formand for Region Syddanmark sideløbende stillede op til Folketinget.

Nu kommer så det næste bevis i rækken - nemlig Christian Ingemann Nielsens visitkort.

Annonce

Personlig assistent

På det visitkort, som Christian Ingemann Nielsen blev udstyret med af Region Syddanmark, har han nemlig udover titlen som kommunikationsmedarbejder også titel af personlige assistent for regionrådsformanden.

Netop dét afviste Carl Holst ellers tidligere tirsdag over for TV2, da han skulle forholde sig til regionsrådspolitikernes mistanke om, at Christian Ingemann Nielsen har været ansat for at promovere Carl Holst op til folketingsvalget.

- Jeg kan godt forstå, at man er kritisk, hvis man får det indtryk, at vi har haft ansat en mand som en særlig rådgiver eller som en personlig assistent for mig. Men det er heller ikke det, han har været ansat til, sagde Carl Holst.

Annonce

Mails belaster Holst

Mistanken om, at Carl Holst har brugt offentlige kroner til at betale for ansættelsen af en personlig assistent, som har kunnet assistere ham i forbindelse med folketingsvalget i foråret, blev i weekenden rejst i Fyens Stiftstidende, Vejle Amts Folkeblad og JydskeVestkysten af en række regionspolitikere.

Og den mistanke er i løbet af tirsdagen blevet bestyrket. Dels af en sms-besked, hvor Carl Holst beder journalisterne på TV2 Fyn om at kontakte Christian Ingemann Nielsen, når de vil i kontakt med ham. Og dels af flere mails til DR Syd, Radio 24/7 og JydskeVestkysten, hvor Christian Ingemann Nielsen blandt andet videresender debatindlæg fra Carl Holst, hvor han bærer titlen folketingskandidat.

Annonce

Chokeret regionsrådsmedlem

Men selvom der løbende kommer flere mails og beskeder frem, er regionsrådsmedlem Ida Damborg (SF) chokeret over, at Christian Ingemann ligefrem har haft titlen som personlig assistent stående på sit visitkort.

- Det er løgn. Står der virkeligt, at han er personlig assistent for Carl Holst. Det er jo helt vildt, siger Ida Damborg og fortsætter:

- Jeg må sige, at jeg er målløs. Ingen i Regionsrådet har vidst, at Carl Holst udover en personlig sekretær også har haft en personlig assistent. Jeg er dybt chokeret.

Poul-Erik Svendsen mener, at visitkortet understreger behovet for en undersøgelsen af hele forløbet.

- Der er efterhånden så utrolig mange løse ender, at det er umuligt at holde styr på. Jeg havde godt studset over, at der sad en ny mand oppe ved sekretærerne, men jeg anede ikke, hvad han lavede.

Annonce

Nedspillede sin rolle

Carl Holst har også tidligere på ugen nedspillet Christian Ingemann Nielsens rolle. Det gjorde han blandt andet over for Ekstra Bladet.

Her forklarede Carl Holst, at Christian Ingemann Nielsen kun havde løst enkelt ad-hoc opgaver for ham og henviste til, at journalisterne hos JydskeVestkysten kun havde én mail, hvor Christian Ingemann Nielsen havde sendt nogle links videre på vegne af Carl Holst.

- Der er sendt en mail. Det kommer sig af en snak med en journalist, hvor jeg henviser til nogle artikler om landspolitiske emner; ret skal være ret. Og så siger journalisten: "Kan du sende et link?" Der kunne jeg have sagt med et glimt i øjet: "Det kan du selv finde, for pokker, din dovne hund." Men jeg ringer til min sekretær, som ikke er til stede. Det er så den pågældende medarbejder, der tager telefonen, og jeg beder ham om det. Og han siger: "Det har jeg lige tid til." Og så sendte han den efter ønske fra mig. Det er helt tilfældigt, lød det fra Carl Holst.

Fyens Stiftstidende har sendt Carl Holst en række spørgsmål, men han er endnu ikke vendt tilbage med svar.

Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Mai-Britt skal ikke længere holde vejret af nervøsitet: To år efter politiker-løfte er vakkelvornt vippeleje omsider blevet fikset

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Frygteligt, grotesk og helt vanvittigt: Folketinget kræves på banen i sag om 'betongulv' i skovbund

Fyn For abonnenter

Nyborg-rektor kæmper for opholdstilladelse til syrisk elev: - Jeg tror på Aya, når hun siger, hun er i fare

Annonce