Annonce
Middelfart

Vis mig din arbejdsplads: Mikael savner at mødes med de unge

Ungekonsulent Mikael Fobian Krogh må i disse dage tage sig af de unge over telefonen fra sit hjem i Fredericia. Privatfoto
48-årige Mikael Fobian Krogh er som ungekonsulent vant til at møde de unge ansigt til ansigt. Men hverdagen er nu meget anderledes.
Annonce

Nordvestfyn:

Hvem er du, og hvad er din jobfunktion?

- Jeg er ungekonsulent i børne- og familieafdelingen i Middelfart Kommune.

Hvor arbejder du fra, og hvad arbejder du med?

- Jeg arbejder fra min bopæl i Fredericia, og her sidder jeg og følger op på mails. Vi har et journaliseringssystem, som jeg skriver i, når jeg har haft telefonisk kontakt med de unge, jeg har med at gøre. Det er psykisk sårbare unge mellem 13 og 20 år. Jeg har cirka 12 unge i Middelfart Kommune, som jeg til dagligt tager mig af og mødes med og støtter op omkring, og det er nødt til at foregå over telefonen, i og med at vi skal holde afstand.

Om serien

Hvordan er din hverdag med coronavirus?

Verden ser slet ikke ud, som den gjorde for ganske få uger siden.

Vi spørger i de kommende dage en række af kommunens ansatte, hvordan de håndterer den ændrede virkelighed.

Men hvordan ser det ud hos dig?

Svar gerne selv på de tre spørgsmål i artiklen, tag et billede af dig selv og send det til nordvest@fyens.dk.

Vi står sammen - ved at holde afstand.

Annonce

Vant til at vurdere kropssprog

Hvad er den største udfordring for dig i denne situation?

- Det er helt klart, at jeg ikke har den her fysiske kontakt med de unge mennesker. Jeg er vant til at vurdere, hvordan de har det gennem måden vi snakker på, kropssprog og øjenkontakt. Nu foregår det hen over telefonen. Nogle af dem har svært ved at snakke i telefon, fordi de ikke er vant til det. Og så skal de pludselig svare på en masse spørgsmål. Jeg er jo nysgerrig på, hvordan det går, og om de får lavet deres lektier, og de har svært ved at forholde sig til det, kan jeg mærke. - Vi må som udgangspunkt ikke mødes med dem. Hvis vi har en ung, der er risikovurderet og eksempelvis selvmordstruet, så kan vi lave en aftale med vores leder om at se dem. Men der er der også regler for, at vi skal holde afstand. Jeg har aftalt at ses med én i morgen. Så kører jeg ud til, hvor han bor, og så går vi en tur på en halv time til tre kvarter. Men hele tiden holder vi afstand, og vi giver ikke lige hinanden håndtryk eller krammer, eller hvad vi nu er vant til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde

Efter kuldsejlet festival: Caroline er overrasket over Kertemindes krav om tilbagebetaling af halv million

OB

Obbekjær klar for italienske S.P.A.L.

Fyn

Ugens fynske Covid-19 status: Vaccinationer vinder langsomt frem, smitten falder næsten overalt, og så lurer britisk mutation i det fynske

Fyn

Ekstra smitsom: Den engelske coronavariant er fundet i prøver fra OUH hos både patienter og ansatte

Annonce