Annonce
Middelfart

Vis mig din arbejdsplads: Louise styrker lokalsamfundene i Middelfart Kommune fra sommerhus i Nordsjælland

Louise Secher er proceskonsulent og projektleder for bæredygtige lokalsamfund i Middelfart Kommune. Hendes arbejdsliv er som mange andres stærkt forandret i denne tid med corona. Privatfoto
Louise Secher fortsætter sit arbejde hjemmefra, men hun savner at mødes med folk, hvilket hun gjorde en del gennem sit arbejde, inden coronavirussen forandrede hverdagen.
Annonce

Hvem er du, og hvad er din titel?

- Jeg hedder Louise Secher og er proceskonsulent og projektleder for bæredygtige lokalsamfund. Jeg arbejder i staben i Middelfart Kommune, hvor jeg arbejder med udvikling af Middelfart Kommunes lokalsamfund.

Hvor arbejder du fra, og hvad arbejder du med?

- I dag arbejder jeg fra et sommerhus i Tisvilde på Nordsjælland, hvor jeg har siddet nogle dage. Jeg sidder i arbejdslejr sammen med min kæreste, og vi har et fint lille arbejdsfællesskab. Jeg har rejst lidt frem og tilbage mellem Middelfart og sommerhuset for at få lidt luftforandring. Nu kan jeg nyde det gode vejr og spise frokost udenfor.

- Det, jeg arbejder med, er at hjælpe lokalsamfundene i Middelfart Kommune med at lave udviklingsplaner. Altså planer for, hvordan lokalsamfundene skal udvikle sig og se ud i løbet af de næste fem-ti år.

- Jeg er vant til at komme rigtig meget ud og rundt for at mødes med en hel masse mennesker. Så jeg arbejder en del anerledes nu, end jeg plejer. Jeg plejer ikke at sidde ned så meget, som jeg har gjort de seneste fem uger.

Hvad er din største udfordring i denne situation?

- Min allerstørste udfordring er, at jeg savner alle mine samarbejdspartnere. Jeg savner alle de gode borgere, jeg plejer at samarbejde med ude i lokalsamfundene, og som jeg er vant til at mødes med flere gange om ugen. Det er virkelig en udfordring, at vi ikke kan mødes fysisk. Vi har holdt fast i mange af vores møder og holdt dem online, men jeg kan godt lide at være sammen med mennesker fysisk.

- Jeg synes, det er dejligt, når vi kan mødes i samme rum og kan mærke hinanden, stemningen, grine og få gode idéer sammen. Det er ikke lige så flydende, når vi holder videomøder. Jeg kan også rigtig godt lide, når vi kan lave workshops sammen og quizze, og at vi på den måde kan processe og arbejde med at lave udviklingsplaner på forskellig vis. Der er jeg lidt begrænset nu, da det er svært at køre en workshop virtuelt. Jeg glæder mig rigtig meget til, at vi kan mødes igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Kirsebærfestival og aftenkoncerter: Boliger til 5-10 mio. kr. får ikke særstatus

Kerteminde

At blive voksen

Odense

Politichef om drabssagen fra Egeparken: - Det er for tidligt for os at melde ud, hvad der præcis er sket

Nordfyn For abonnenter

Min sommer uden: Mette og Carsten må undvære Roskilde og Skanderborg festival - nu står deres foodtruck på Bogense Havn hele sommeren

Annonce