Annonce
Sport

Virus rammer nu også Danmarksserien - TPI-spiller ramt og det udsætter OKS-kamp i Odder

Danmarksserien er nu også ramt af en udsættelse på grund af tidens meget omtalte virus. Nu er OKS-kampen i Odder udsat efter en kamp mellem TPI og OKS i lørdags. Her ses publikum i Home Tarup Park fra en kamp - dengang verden ikke var af lave. Foto: Birgitte Carol Heiberg
OKS-kamp i Odder onsdag aften er udsat, fordi en TPI-spiller - der ifølge informationerne deltog i lørdagens kamp mod OKS - dagen efter blev konstateret corona-positiv.

FODBOLD: Tidens meget omtalte virus rammer nu et par odenseanske klubber i Danmarksserien - i den forstand, at spillerne må gå i selv-isolation.

Det skyldes, at en TPI-spiller i søndags blev testet positiv for corona.

Og da OKS i lørdags spillede netop mod TPI, er alle Østerbæksvej-lejrens spillere og trænere - der var med omkring kampen - nu sendt i selv-isolation.

Annonce

En TPI-spiller blev efterfølgende - om søndagen - testet positiv, og dermed er også TPI-lejren givet underlagt de kendte konditioner om isolation - med mere.

Det betyder igen, at onsdagens kampen i Odder mellem hjemmeholdet og OKS er aflyst - eller rettere udsat.

TPI er til gengæld outsider i midtuge-runden i Danmarksserien.

Træningen i OKS i denne uge er udsat, og det gælder alle de 17 spillere og trænere, der var med omkring lørdagens kamp ude mod TPI. OKS-lejren skal dermed igennem den kendte procedure med tests i denne uge.

Derfor har DBU nu valgt at udsætte onsdagens kamp i Odder mellem Odder og OKS.

Der er endnu ikke fast en ny spilledato, og dermed er det i forvejen vildt hektiske program i Danmarksserien gjort endnu mere voldsomt, og det har kun gjort hverdagen i de to klubber endnu mere hektisk, erfarer Sport Fyn.

Hele situationen i Danmarksserien - på den sportslige side - er i forvejen uoverskuelig og sammenpresset.

Det er så spørgsmålet, om OKS og TPI i den kommende weekenden får afviklet kampene, men i første omgang tæller naturligvis hensynet til de involveredes helbred højere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Odenseansk kvinde bor i sydisraelsk by under raketangreb: Vi løber i pendulfart til beskyttelsesrummet

Nyborg

Borgermøde med coronapas

Faaborg-Midtfyn

Deltag i afstemningen: Als-Fyn-broen splitter fynboerne - René vil ikke flytte til Faaborg, hvis der kommer en bro

Annonce