Annonce
Navne

Vinter tager to år mere, ØB'erne er glade ligesom BM'erne og Albani er gavmilde igen

Jerry Vinther satser på at få mange Fjordager-medlemmer tilbage i 2022. Foto: Helge Rasmussen

Jerry Vinther aflagde sin første beretning som formand for Fjordager Idrætsforening på årets generalforsamling. Ikke af den helt sjove slags, for heller ikke den store forening i Odense NØ gik ramt forbi af coronaen. Omkring 1800 medlemmer er der tilbage, en nedgang på hele 600 medlemmer i løbet af sidste år, og med gymnastik- og motionsafdelingen med de største tab.

Derfor forsøger Vinther også at geare foreningen til at få medlemmerne tilbage. Med tiltag på de sociale medier, med tilbud, det forhåbentligt er svært at sige nej til, og mange nye initiativer skal det gå den rigtige vej igen.


Pernille Egdal, forretningsfører i Fjordager IF, er sygemeldt på ubestemt tid, og den rolle tager Jerry Vinther nu også på sig indtil videre, fordi det er muligt at kombinere tilværelsen som selvstændig med forretningsfører-kasketten, samtidig med at han sagde ja til to år mere i formandsstolen og sæde i forretningsudvalget. Det samme gjorde Lene Berendsen og Anders Skaaning Andersen. Næstformand Charlotte Veppler, kasserer Jette Bendix Nygaard og Torben Simonsen var ikke på valg.

Annonce


Formand Vibeke Nielsen, næstformand Anders Vestergaard og de øvrige i menighedsrådet ved Thomas Kingos Kirke i Odense inviterer sognebørnene på sogneudflugt til Ribe tirsdag den 17. maj. Med besøg og foredrag på Taarnborg, gamle salmedigter Brorsons bispesæde, hekseforedrag, besøg på vikingemuseet og på vej hjem et kig ind i Folding Kirke. Husk tilmelding via mail på kirkekontoret. 200 kroner koster turen.

Flemming Moth Rosenlyst, ØB, er ildsjæl og kandidat til GF-pris. PrivatfotoFlemming Moth Rosenlyst, næstformand, ungdomsformand og særdeles aktiv ØB'er, er nomineret til GF Forsikrings Ildsjælepris for indsatsen i klubben på Arkonavej i Odense. Så skal han belønnes, så afgiv din stemme måneden ud. Ud over nomineringen kan Flemming Moth og andre ØB'ere yderligere glæde sig over, at betonvognen har været forbi med sokkelbeton til de to nye omklædningsrum, der længe har været savnet.

Boldklubben Marienlyst ny indgang


Lige knap 200.000 fra Albani Fonden gør indgangen til Boldklubben Marienlysts anlæg  lidt mere tjekket. Citytømrer Søren Møller er i gang med et nyt indgangsparti med billetluge og salgsbod ud mod banerne, så man kan nyde en pølse med BM-pølse med føl'se og en kold fra køleskabet, mens bolden ruller. Penge ruller ind på anden vis på Windelsvej: Brug af OK-benzinkort har udløst godt 35.000 kroner til BM. Der skal bruges til at forbedre og udvikle miljøet i klubbens cafe.


Det var Klaus Kronborg, bestyrelsesmedlem i Marienlyst, der forleden var hos Albani i Albanigade for at hente pengene til indgangspartiet. Albani Fonden ved formand Iben Lindhardt Olsson og direktør Freddy Larsen uddelte tre millioner til blandt andet Outdoor Sydfyn, Boldklubben Marienlyst, Sprogense,  Nu Festival, Bogense Sejlklub,  Nyborg Svømmeklub, Søbygaardkoncerterne,  Haahrs Skole,  H.C. Andersens litteraturpris,  Langelands Efterskole,  CulturArte,  Cph Stage, Kerteminderevyens Venner, Marstal Søfartsmuseum, FitforKids,  Nyborg G&IF Fodbold,  Kulturmaskinen Odense og Brylle Forsamlingshus. /RAS

Annonce
Nyborg For abonnenter

Erhvervschef siger op seks uger før Tour de France: - Der er truffet en række beslutninger, som gør, at jeg ikke længere kan se mig selv som en del af Nyborg Kommune

Danmark

Mandagens coronatal: 570 er testet positive siden i går

Annonce
Annonce
Annonce
Odense For abonnenter

Hård kritik af plejehjem: - Når personalet ikke har styr på det helt basale, er det meget farligt for alle, der bor der

Erhverv For abonnenter

Lensbaronens datter i tårevædet tale: Valdemars Slot er færdig som museum - der er intet at vise frem

Odense

Se før- og nu billederne: Sådan har letbanen forandret Odense

Navne For abonnenter

Dødsfald: Det er slut med "Hej Schmidt'er. Hvordan går det?" Arne har gået sin sidste tur med Frieda Maria og rollatoren

Fyret topchef får gyldent håndtryk på adskillige millioner efter amputationsskandale

Odense

Våbenlager på værtshus: 93 års fængsel til fynske narko- og våbenhandlere

Odense Håndbold For abonnenter

Før gyseren i DM-semifinalen i Ikast - Odense Håndbold holder kortene tæt ind til de orange trøjer

Ægtepars salg eksploderer efter økonomisk mavepuster: - For det meste kan vi samarbejde

Middelfart

Kendt bagermester forudser vulkanudbrud: Er blevet officiel leverandør af romkugler til Tour de France

Vi mistede to personer, da Sidney Lee døde. Den ene var danmarkskendt realitystjerne med 'ekstra cheese'. Den anden lærte vi aldrig at kende

Erhverv

Vestfynsk vækstkomet køber mere jord: Fremrykker byggeri til trecifret millionbeløb

Erhverv For abonnenter

It-firma traf afgørende beslutning efter corona: Nu står udviklere på venteliste til et job

Kerteminde

Mindst tre biler udsat for seriehærværk i central handelsgade: Kristian og Tine fik i ly af mørket smadret sidespejle

Annonce