Annonce
Sydfyn

Vinproducenten og kokken snakker om passion

Den verdenskendte vinproducent Peter Sisseck skal snakke med den gastronomiske legende kokken Ruth Rogers i samtalen "On passion".

Vinproducent Peter Sisseck møder den engelske kok Ruth Rogers i samtalen "On Passion"

Annonce

Peter Sisseck er en dansk vinproducent, der er verdenskendt for sin vin. Særligt den spanske vin Pingus er internationalt kendt som en af Spaniens bedste vine. Startskuddet for Peter Sissecks vinkarriere lød i 1995, da han købte sine egne marker med vinstokke i Ribera del Duero i Spanien.

Peter Sisseck har taget sin uddannelse på Landbohøjskolen i København, men det var i Californien, og særligt på sin onkel Peter Vinding Diers vinslot i Bordeaux, han havde sin første læretid.

Den verdenskendte vinproducent er også medejer på projekter som Hacienda Monestery og Quenta Sardonia.

Peter Sisseck skal samtale med engelske kok Ruth Rogers, der er en gatronomisk legende i kraft af, at hun har skabt en af de mest berømte italienske spisesteder uden for Italien: Restauranten The River Café i London, der er med i Michelinguiden.

Peter Sisseck og Ruth Rogers skal i deres samtale "On Passion" snakke om, hvordan man lykkedes med at skabe den bedste kvalitet i verden i sit arbejde hver eneste dag.

Moderator er Nader Mousavizadeh, der er forretningsmand og forfatter. Han er medforfatter på bogen "I krig og fred - Erindringer", der er skrevet af FNs tidligere generalsekretær Kofi Annan, som Nader Mousavizadeh har været rådgiver for.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

90 anmeldelser på tre døgn om for høj musik: Nu skal det stoppe og politiet vil dele bøder ud

Annonce