Annonce
112

Vinduer brudt op: Fem indbrud anmeldt i Brenderup

Flere indbrud blev anmeldt i Brenderup i weekenden. Foto: Michael Bager
Annonce

Ejby/Brenderup: De sidste par dage har der ifølge Fyns Politis døgnrapport været anmeldt en mindre serie af indbrud i og omkring Brenderup.

Det seneste, på Mejerivej, blev anmeldt mandag og kan være sket på et tidspunkt mellem torsdag eftermiddag og mandag formiddag.

Her var et vindue blevet brudt op, og der var blevet stjålet en stol og noget porcelæn og bestik.

Derudover blev der begået eller forsøgt begået fire andre indbrud i området hen over weekenden, hvor fremgangsmåden i de fleste af tilfældene var den samme.

Det ene fandt sted på Strandgårdsvej et sted mellem torsdag aften og fredag morgen. Et vindue var ligeledes blevet brudt op, og tyven eller tyvene var smuttet med elektronik, smykker og møbler.

Dernæst blev der anmeldt to indbrud i sommerhuse på Søvej ved middagstid lørdag.

I begge sommerhuse var et vindue igen blevet brudt op - men det ene blev begået i tidsrummet 4. januar til 11. januar, mens det andet kan være begået helt tilbage i november - fra 15. november til 11. januar.

Ved det ene indbrud blev der stjålet et sofabord, ved det andet elektronik og alkohol.

Til sidst blev der i Brenderup, nærmere bestemt på Irisvej, begået et forsøg på indbrud i en garage eller et udhus torsdag aften.

Der er desuden blevet anmeldt et enkelt indbrud i en virksomhed i Ejby, som fandt sted mellem søndag klokken 16 og mandag klokken 7.45.

Et vindue var igen blevet brudt op, og der var blevet stjålet kontanter og elektronik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Hvorfor skulle jeg overhovedet stemme?

Annonce