Annonce
Sydfyn

Vindmølledebatten: O.k., kid

Mads Fredeløkke, Svendborg. Foto: Roland Petersen
Annonce

Læserbrev: Hvor er det dog trist at læse indlægget fra Louise Balslev i tirsdagens avis. Ikke nok med den nedgørende overskrift, jeg har forsøgt at kopiere, men hele tonen lyder som mange unge i klimadebatten. Her skal vi igen og igen høre, at hvis man har det mindste at sige til en vindmølle eller stiller spørgsmål ved den optimale miljøeffekt af projekter, så er man et gammelt fjols, der bare vil se verden brænde.

Hvad har folks hårfarve eller alder med deres argumenters styrke at gøre? Det er jo lige så dumt at bruge den slags i en debat, som hvis jeg sagde at de unge kvinder bare skulle lukke den del af kroppen, man sidder på, for hvad ved de om noget, de siger jo bare, hvad de har lært, man skal sige for at være woke (et ord til de unge).

Med den indstilling så dør alle diskussioner og til sidst demokratiet, hvis ens holdninger skal vejes på en vægt mod ens alder.

Der er ingen i 2020, hverken boomer eller millennial, der ikke er klar over, vi skal gøre mere for naturen. Der er ingen, der ikke ønsker rent vand og frisk luft, men det betyder ikke, at der kun findes en løsning til at nå målet, og når man har fulgt debatten om Broholm, så skal både unge og gamle vist lede længe for at finde nogen med den indstilling til verden, læserbrevet beskriver.

Louise skulle måske også lige runde vindmølletilhængerene i Svendborg, for der er da en enkelt eller fem af de politikere, der har været meget imod at lytte til borgerne, som også har en dåbsattest der er skrevet på maskine og ikke på en PC. Dette er ikke en kamp om unge mod gamle, men om to indstillinger til om grøn strøm kun kan laves i Gudme eller også på Nordsøen med færre gener for naboen, og den kamp kan alle være med i.


Dette er ikke en kamp om unge mod gamle, men om to indstillinger til om grøn strøm kun kan laves i Gudme eller også på Nordsøen med færre gener for naboen, og den kamp kan alle være med i.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Ulven kommer - med hvad?

Odense

Over 30 forslag: Kendt kok, børneven og hyperaktiv tusindkunstner er blandt forslagene til Årets Fynbo 2020

Middelfart For abonnenter

Middelfart-præst har døbt, konfirmeret, viet og begravet i 25 år: - Jeg kan godt finde på at sidde og græde på kontoret

Annonce