Annonce
Faaborg-Midtfyn

Vind præmier for 30.000 kroner: Avis og butikker går sammen om at booste byen

Mickael Simonsen, aktivitetsformand i Ringe Handelsstandsforening, Ane Johansen, lokalredaktør på Midtfynsposten, og Jonas Jakobsen, formand for Ringe Handelsstandsforening, i forårssolen på Algade i Ringe. Midtfynsposten og Ringe Handelsstandsforening er gået sammen om en kampagne, der hedder Boost din by. Foto: Hardy Hounsgaard
En konkurrence om gavekort til byens butikker, et journalistisk fokus på Ringes byliv og en række overraskelser i bymidten er, hvad du har i vente med Midtfynspostens og handelsstandsforeningens nye kampagne, Boost din by.

Ringe: I mere end to måneder har butikkerne i Ringe, ligesom i resten af landet, måttet holde lukket. Det har gjort ondt - særligt på de små butikker.

Men nu har regeringen meddelt, at butikkerne i blandt andet Ringe må åbne igen.

Derfor søsætter Midtfynsposten og Ringe Handelsstandsforening en kampagne, der hedder Boost din by.

- Butikkerne har længe trippet efter en genåbning. Nu er det vigtigt, at de lokale kunder også bakker op, hvis vi fortsat vil have et rigt og spændende forretningsliv i Ringe, siger Jonas Jakobsen, der foruden at være brugsuddeler også er formand for Ringe Handelsstandsforening.

Kampagnen skal sætte skub i bylivet i Ringe - på en coronasikker måde, naturligvis.

Deltag i konkurrencen

Som en del af Boost din by-kampagnen udlodder Ringe Handelsstandsforening og Midtfynsposten seks gavekort á 5000 kroner til byens butikker.

Når du handler i Ringes butikker, får du en lodseddel. Lodsedlerne kan du udfylde med navn, telefon-nummer og adresse og aflevere enten i Brugsens kiosk eller på Midtfynspostens redaktion på Østergade 19 senest den 27. marts klokken 12.

Lodsedlerne kan du finde i butikkerne, så snart trykkeriet kan levere. Formentlig fra onsdag den 3. marts.

Søndag den 28. marts klokken 15 bliver vinderne trukket i en live-sending på Fyens.dk, hvor der også er ekstrapræmier på højkant.

En del af Boost din by-kampagnen bliver en konkurrence, hvor der er seks gavekort på 5000 kroner til byens butikker på højkant. Du deltager ved at handle lokalt og udfylde de lodsedler, som du får i butikkerne.

Vinderne af gavekortene trækkes live på Fyens.dk søndag den 28. marts.


Nu er det vigtigt, at de lokale kunder også bakker op, hvis vi fortsat vil have et rigt og spændende forretningsliv i Ringe.

Jonas Jakobsen, formand for Ringe Handelsstandsforening


Annonce

Smil og god stemning

En anden del af kampagnen bliver en journalistik dækning af vilkårene for de lokale butiksdrivende og for kunderne i byen.

- Som lokalt mediehus vil vi enormt gerne være med til at sikre, at Ringe fortsat er et godt sted at bo - og det indebærer også et stærkt butiksliv. Derfor er det helt naturligt for os at sætte fokus på vores by og være en aktiv spiller, når det kommer til at bakke byen op, siger redaktør for Midtfynsposten, Ane Johansen.

Den journalistiske dækning af butikslivets forhold og konkurrencen om gavekortene er dog ikke det eneste, som Boost din by-kampagnen byder på.

- Vi har også nogle overraskelser i ærmet, som folk, der bruger byen, forhåbentlig kommer til at glædes over og smile af. Det trænger vi i den grad til efter en lang vinter, siger redaktøren.

Har du som privatperson, virksomhed eller forening en god idé til, hvordan vi kan skabe liv og smil i Ringe by, er du velkommen til at kontakte redaktør Ane Johansen på mail anjoh@fyens.dk eller på telefon 65 45 58 41.

Grafik: Mikkel Petersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce