Annonce
Kerteminde

Vind en billet til Kerteminde Boldklubs fodboldfest

Arkivfoto: Morten Rode

Konkurrence: Kerteminde Boldklub (KB) holder stor fodboldfest lørdag 22. juni, hvor klubben kan fejre, at den igen er tilbage i Fynserien efter 17 års fravær.

Med festen vil fodboldklubben også gerne hylde alle de frivillige, som har været hjulpet med til, at KB nu føler, at den kan afblæse en krise.

Du og en ledsager kan komme med til boldklubbens store fest, for Kerteminde Ugeavis har nemlig en billet, som giver adgang for to personer til festen, der foregår på boldklubbens anlæg og begynder klokken 19.

Billetten inkluderer til jer begge en tornados og en hjemmelavet pølse fra grillen, kartoffelsalat, mixsalat og flutes.

Øl og vand kan købes i fodboldbaren.

Hvis du vil med til festen, skal du senest torsdag den 20. juni klokken 12 sende en mail til kuakonkurrence@jfmedier.dk. Her skal du give os svaret på, hvornår Kerteminde Boldklub sidst spillede i Fynserien.

I mailen skal du også oplyse, hvordan vi får fat i dig, hvis du er den heldige vinder. Vinderen får nemlig direkte besked over telefonen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

På vej mod store temperaturstigninger: Bliv klogere på Middelfarts klimaløsninger - og find ud af, hvordan du kan hjælpe til

Leder For abonnenter

Tabet af tillid

Det er ikke bare ærgerligt, at døren fra nu af er låst af om aftenen på Ringe Bibliotek. Det er også urimeligt for flertallet af brugere. Alligevel er det en naturlig konsekvens, efter at stedet gennem nogen tid har været udsat for hærværk i et omfang, der er uden for det, der betegnes som god opførsel. God opførsel er ellers, hvad man burde kunne forvente, når kommunen tilbyder borgerne at komme gratis i kontakt med computerudstyr og bøger til udlån efter normal lukketid. En ekstra service, som det ikke er rimeligt, at flertallet skal udelukkes fra, fordi et mindretal vælger at misbruge den tillid, kommunen har lagt til grund for ordningen. At tillid bliver misbrugt rækker imidlertid ud over bibliotekets vægge. Tillid er nemlig den lim, der får samfundet til at hænge sammen. Tillid står mellem linjerne. Det er det selvfølgelige i, at man passer på hinanden og på ting - uanset om det er éns egne ting eller nogle, man får stillet til rådighed som f.eks. et møbleret bibliotek. Det er svært at se nogen have noget imod idéen om det aftenåbne bibliotek. På alle måder må det være attraktivt for borgere i Ringe at kunne bruge biblioteket, når det passer dem bedst - uanset om de tilhører dem, der gerne vil vide mere, eller dem der keder sig og savner et sted at være. Da biblioteket er ubemandet, koster det intet at drive ud over tilliden til brugernes gode opførsel. Når biblioteket i Ringe fremover er aflåst om aftenen, er det derfor ikke bare ærgerligt og urimeligt. Det er også trist, for det er et symbol på afviklingen af en åbenhed, som vores samfund i årevis har brystet sig af, og som adskiller sig fra andre samfund, der ikke tør nøjes med at bygge på tillid men er nødt til at gøre sig afhængig af dens modsætning - kontrollen. Kontrol koster. Det værste ved den er dog, at lige så let, den er at indføre, lige så lang tid tager det at genopbygge den tillid, der er gået tabt.

Odense

Letbanens etape to: Venstre vil lade vælgerne tale inden beslutning

Annonce