Annonce
Ishockey

Vin skal genskabe glade Bulldogs-dage

Det nye arena-navn ses allerede på gavlen ud mod Møllemarksvej i Bolbro, selv om sæsonens første kamp først i begyndelsen af september. Foto: Privatfoto
Firmaet VinMedkant er ny arenasponsor i Odense Bulldogs, som i en periode har kørt uden navnesponsor i arenaen. Carlsberg fortsætter som hovedsponsor for Bulldogs.

Ishockey: Ishockeysporten i Odense går nye veje i forsøget på at genskabe de glade, sportslige dage.

Odense Bulldogs har indgået aftale med et vinfirma om et arenasponsorat, og VinMedKant pryder i den kommende sæson både gavl og indgang og flere andre steder i Odense Isstadion.

- Det er korrekt, at man normalt nok mere forbinder ishockeysporten med øl, men vi er gået ind i Bulldogs med dette arenasponsorat, fordi vi er kommet til et trin i vores udvikling, hvor vi gerne vil gå nye veje for at blive eksponeret mere, siger direktør Ulrik Rønlev fra VinMedKant til SportFyn.

Dermed får Bulldogs tilført en ny og tiltrængt indtægt i en fase, hvor klubben har skruet livremmen ind for at genoprette både økonomien og selve det sportslige niveau.

Annonce

Bulldogs, pengene og guldjagten

Odense Bulldogs har nogle gange været tæt på guldet. Men i den forløbne sæson nåede klubben ikke slutspillet, idet budgettet til spillere var kraftigt beskåret.

Odense Isstadion består af flere faciliteter. Opvisningshallen kan bruges til ishockeykampe, kunstskøjteløb og curling. I hallen er der plads til 3.000 tilskuere, heraf 1.000 siddepladser. I træningshallen er der plads til 1.250 tilskuere, heraf 350 siddepladser.

Isstadion er hjemmebane for Odense Ishockeys Klubs amatørhold, Odense Bulldogs, Odense Skøjteklub og Odense Curling Club.

Tidligere har virksomheder som Albani og Bryggeriet Vestfyen været navnesponsor.

med i netværk i fire år

Direktør Allan Hoffmann præsenterede den nye arena-sponsoraftale.

- I fire år har VinMedKant været med i kredsen af nære samarbejdspartnere hos Odense Bulldogs. Sammen med to andre vinleverandører har VinMedKant leveret vine til VIP-arrangementerne i Carlsberg Pucken, og det samarbejde fortsættes. Men desuden udvides samarbejdet, så VinMedKant fremover også lægger navn til og er arenasponsor i Odense Isstadion, som derfor nu hedder ”VinMedKant Arena”, siger Hoffmann.

Indehaver af VinMedKant, Ulrik Rønlev, udtaler:

- Vi har i fire år haft et godt samarbejde ikke blot med Odense Bulldogs, men også med den store kreds af sponsorer og samarbejdspartnere, der er omkring Bulldogs. I forbindelse med en ny strategi for VinMedKant, som blandt andet indebærer en ny detailstrategi, har vi derfor valgt at udvide samarbejdet med Bulldogs og benytter os af den mulighed, der er for øget eksponering af vores virksomhed i forbindelse med arenasponsoratet, siger Ulrik Rønlev.

Økonomisk genopretning

For Odense Bulldogs er det vigtigste i disse måneder at fortsætte den økonomiske genopretning.

- Det er fantastisk for opbakningen til Odense Bulldogs og for ishockeyen på Fyn, at Odense Isstadion nu igen får et sponseret arenanavn. Odense Bulldogs står nu foran sæson to i sin genopbygningsproces. Vi kom gennem år ét med et forventet sportsligt resultat, og det blev desværre i bunden af ligaen.

- Men vi kommer ud af vores regnskabsår med et budgetteret overskud, hvilket er vigtigt og nødvendigt for Bulldogs’ fremtid. Vores økonomiske platform skal fortsat forbedres for igen at kunne spille med i toppen af dansk ishockey, og i den proces er et arenasponsorat naturligvis vigtigt, forsætter Allan Hoffmann, og Sport Fyn erfarer, at det omtalte overskud ligger på cirka 250.000 kroner.

Regnskabsåret følger sæsonen og slutter med udgangen af april. Bulldogs-direktøren kalkulerer i kommende regnskabsår med et overskud, der nærmer sig en halv million kroner.

- Vi håber, at aftalen om arenasponsoratet kan være endnu en løftestang i vores salgsarbejde, som jo i bund og grund handler om at skabe de bedste rammer for eliteishockey i Odense og på Fyn, siger Allan Hoffmann.

Odense Isstadion lå bagende varm denne torsdag, hvor der blev præsenteret et nye navn på arenaen. Foto: Privatfoto
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Tabet af tillid

Det er ikke bare ærgerligt, at døren fra nu af er låst af om aftenen på Ringe Bibliotek. Det er også urimeligt for flertallet af brugere. Alligevel er det en naturlig konsekvens, efter at stedet gennem nogen tid har været udsat for hærværk i et omfang, der er uden for det, der betegnes som god opførsel. God opførsel er ellers, hvad man burde kunne forvente, når kommunen tilbyder borgerne at komme gratis i kontakt med computerudstyr og bøger til udlån efter normal lukketid. En ekstra service, som det ikke er rimeligt, at flertallet skal udelukkes fra, fordi et mindretal vælger at misbruge den tillid, kommunen har lagt til grund for ordningen. At tillid bliver misbrugt rækker imidlertid ud over bibliotekets vægge. Tillid er nemlig den lim, der får samfundet til at hænge sammen. Tillid står mellem linjerne. Det er det selvfølgelige i, at man passer på hinanden og på ting - uanset om det er éns egne ting eller nogle, man får stillet til rådighed som f.eks. et møbleret bibliotek. Det er svært at se nogen have noget imod idéen om det aftenåbne bibliotek. På alle måder må det være attraktivt for borgere i Ringe at kunne bruge biblioteket, når det passer dem bedst - uanset om de tilhører dem, der gerne vil vide mere, eller dem der keder sig og savner et sted at være. Da biblioteket er ubemandet, koster det intet at drive ud over tilliden til brugernes gode opførsel. Når biblioteket i Ringe fremover er aflåst om aftenen, er det derfor ikke bare ærgerligt og urimeligt. Det er også trist, for det er et symbol på afviklingen af en åbenhed, som vores samfund i årevis har brystet sig af, og som adskiller sig fra andre samfund, der ikke tør nøjes med at bygge på tillid men er nødt til at gøre sig afhængig af dens modsætning - kontrollen. Kontrol koster. Det værste ved den er dog, at lige så let, den er at indføre, lige så lang tid tager det at genopbygge den tillid, der er gået tabt.

Odense

Letbanens etape to: Venstre vil lade vælgerne tale inden beslutning

Annonce