Annonce
Kerteminde

Ville have lavet padelbaner og fitnesscenter: Københavner er skuffet over afslag fra kommunen

Sådan havde Mikkel Thomsen forestillet sig at bebygge jordstrimlen ved Kertemindehallen, hvis han havde fået lov til at købe. Grafik: Mikkel Thomsen.
Mikkel Thomsen fra Valby blev noget skuffet over at få afslag på sit købstilbud.

Kerteminde: Det var ikke kun den lokale ejendomsinvestor Jens Peter Henriksen, der gerne ville købe den lille strimmel jord ved Kertemindehallerne, kommunen for nylig udbød til salg. Der kom også et bud fra Mikkel Thomsen i Valby.

- Jeg havde tænkt mig at bygge et fitnesscenter og nogle padelbaner. Det er jo en perfekt beliggenhed i tilknytning til fodboldbaner, roning og hallen og ikke så langt fra tennisbanerne, fortæller han.

Det er ikke helt så sært, som det umiddelbart lyder, at en mand fra Valby får øje på en lille strimmel kommunal jord til salg i Kerteminde:

Annonce

- Vi har sommerhus i Kerteminde og hele min svigerfamilie bor i byen, forklarer han.

- Og jeg ved godt, der allerede er nogen, der er i gang med at etablere padelbaner, men der kan sagtens være kunder til flere, forsikrer han.


Det er jo en perfekt beliggenhed i tilknytning til fodboldbaner, roning og hallen og ikke så langt fra tennisbanerne.

Mikkel Thomsen


Han fik imidlertid afslag på sit købstilbud, fordi kommunen fandt det for lavt. Ligesom den anden byder, Jens Peter Henriksen, fik afslag med samme begrundelse.

En københavner på tværs

Kerteminde Boldklub (KB) og Jens Peter Henriksen blev noget skuffede over det afslag de fik. De troede, at de havde fået det hele til at gå op, da Kerteminde Kommune udbød den grund til salg, som KB's klubhus er bygget på.

Jens Peter Henriksen ville betale klubben en pose penge, og klubben så en fordel i at flytte klubhuset - så alle var glade. Indtil der kom en københavner på tværs.

Mikkel Thomsen er også skuffet over at få afslag på at købe grunden, og han er ikke indstillet på bare at give op. Han har derfor aftalt et telefonmøde med en repræsentant for kommunen senere i denne uge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

En handlekraftig kvinde fylder 80

Faaborg-Midtfyn

Lokal nedlukning af sogn truer efter fødselsdag og fest: Nu lukker alle kommunens bosteder for besøg

Annonce