Annonce
Livsstil

Villa i Aarhus er strøget ind på førstepladsen: Sat til salg som Jyllands dyreste

En villa fra 1909 i Marseliskverteret er strøget direkte til tops som Jyllands dyreste villa til salg lige nu. Foto: LILIENHOFF
Liebhaverbolig med vand, skov og by indenfor rækkevidde.
Annonce

AARHUS: Det er ingen hemmelighed, at nogle af Aarhus’ mest markante liebhaverboliger ligger i Marselisborg-kvarteret med vand, skov og by indefor rækkevidde, og vil man bosætte sig i kvarteret, skal der ofte helt store millionbeløb til.

Det er også tilfældet med en stor villa fra 1909, der netop er kommet til salg og straks er strøget til tops som det dyreste.

Udbudsprisen er 30 mio. kroner, og med den pris placerer den historiske villa i Aarhus sig solidt i spidsen, som Jyllands allerdyreste hus til salg i øjeblikket med 4,5 millioner kroner ned til det næstdyreste hus på listen.

Det skriver Boliga.dk.

Annonce

Gennemrenoveret og moderniseret

For de mange millioner får man, ifølge mæglerkæden Lilienhoff; en klassisk villa med karnapper og zinkbeklædte kviste udenfor og vægpaneler, marmorvindueskarme og sildebensparketgulve indenfor - er blevet gennemrenoveret og moderniseret de seneste år.

I dag står hjemmet med ni værelser fordelt på 182 kvadratmeter bolig, dertil 152 kvadratmeter erhverv på villaens første og anden.

Jyllands næstdyreste villa til salg lige nu er et stråtækt hus på en kæmpe grund ned til Julsø udenfor Silkeborg. Her er udbudsprisen 25,5 millioner kroner.

Tilbage i Aarhus - nærmere bestemt i Risskov nord for byen - ligger Jyllands tredje dyreste hus på en grund med udsigt til bugten. Huset tilhørte engang Thomas Helmig og hustruen Renée Toft Simonsen, indtil de solgte det tilbage i 2012. I dag er bindingsværksvillaen med 12 værelser til salg for 21,5 millioner kroner.

Se dyreste bolig her:

https://www.boliga.dk/galleri/2770

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Påvirket fynbo fik taget bilen

Annonce