Annonce
Odense

Vilde revyplaner: 5000 brugte plastikposer skal på scenen

Skuespiller Thomas Mørk har mange talenter. Han er et fast omdrejningspunkt på scenen i Odense Sommerrevy - men han har i flere år også stået for scenografien. Noget der næste år kommer til at inkludere cirka 5000 brugte plastikposer. Arkivfoto: Nils Svalebøg
Skuespiller og scenograf Thomas Mørk har fået en vild idé. Når næste sommers revy skal afvikles i Odense, skal en del af scenografien udgøres af hæklede plastikblomster af brugte plastikposer.
Annonce

Du har med stor sandsynlighed nogle liggende derhjemme. Gerne lettere brugte, helst ikke beskidte - og gerne nogle du alligevel havde tænkt dig at smide ud.

Men nu kan de få en sidste tur i rampelyset - sådan helt bogstaveligt, for skuespiller og scenograf ved Odense Sommerrevy, Thomas Mørk, har fået en vild idé. Bæredygtighed bliver et af temaerne for næste sommers revy - og til det formål skal scenografien bestå af 5000 brugte plastikposer, der skal skæres op i strimler og hækles sammen til store plastikblomster.

Men før et større korps af hækledamer kan komme i gang med at arbejde på scenografien, skal poserne jo i hus. Og det er her, Fyens Stiftstidendes læsere kommer ind.

- Vi kunne godt have skaffet 5000 nye poser, men hele tanken bag er jo bæredygtighed. Så det skal være poser, der alligevel skulle smides ud, fortæller Thomas Mørk fra Odense Sommerrevy.

Så har man en eller flere poser liggende, er det muligt at aflevere dem i receptionen hos Fyens Stiftstidende på Banegårdspladsen i Odense på hverdage mellem 8 og 16. Eller sende dem til Odense Sommerrevys lager på Bytoften 2, 5550 Langeskov.

Poserne skal være i almindelig indkøbsposestørrelse eller i de størrelser, man nu får i butikkerne. Og meget gerne varieret i farver og udtryk. Så både den gule Netto-pose, den turkisfarvede pose fra Normal og andre slags er meget velkomne.

Det er i øvrigt ikke første gang, Thomas Mørk står for scenografien til Odense Sommerrevy. Det har han gjort siden 2018 - senest med en himmel som kulisse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Odense-cheftræner i spidsen for Japan til OL

Nordfyn For abonnenter

Per giver kommunen skylden for sit mistede ben: - Der er ikke noget, der hedder menneskeværdigt i det her

Annonce