Annoncørbetalt indhold

VILD MED ODENSE

ANNONCE FOR VISITFYN.DK

ODENSE ER KENDT SOM H.C. ANDERSENS FØDEBY, MEN ER MEGET MERE END DET. FAKTISK ER BYEN I RIVENDE UDVIKLING OG GENNEMGÅR I DISSE ÅR EN FORVANDLING FRA STOR BY TIL STORBY.

MEN HVAD SKAL I OPLEVE I DANMARKS GRØNNESTE STORBY? FIND INSPIRATION LIGE HER.

Der var engang en by, som af og til blev glemt til fordel for store København og mægtige Aarhus. Sådan er det heldigvis ikke mere, for Odense er i den grad kommet med ombord, når det kommer til kulturelt øjenguf, gastronomiske perler og eventyrlige seværdigheder.

Odense har flere forskellige bydele, der er værd at opleve og udforske. Start med en gåtur i den gamle bydel, hvor H.C. Andersen, Oluf Bager og andre prominente borgere gik omkring for længe siden. Derfra kan turen gå til Odense havn, der lige nu er i kraftig forandring fra industrihavn til mondænt boligkvarter med restauranter og havnebad.

Fortsæt til Latinerkvarteret, som bugner med mad, mode og kunst, og sejl så med Aafarten ud til Fruens Bøge, hvor det bedre borgerskab engang tog på picnic i det grønne. Og mens I er på farten, så husk også lige disse seks uforglemmelige oplevelser for børn og voksne i O’ense.

NØJ, DET’ FOR BØRN

Børnekulturhuset Fyrtøjet

Fyrtøjet danner rammen om H.C. Andersens eventyr med leg, udklædning og fordybelse. Her er krogede trærødder, elverbutikker, ild under gryderne og fjeldhuler at sove i. Helt magisk.

Odense ZOO

Se den røde panda i øjnene, hør tigerens brøl og mærk giraffens ru tunge på din hånd i Europas bedste zoo. I kan også gå på opdagelse i bøgetrætoppene over zoologisk have.

Danmarks Jernbanemuseum

Oplev, leg og lær om de danske jernbaners kulturhistorie. I kan blandt andet tage plads i de gamle passagervogne, kigge i de royale vogne og se skinnebilen fra ”Olsen-banden på sporet”.

VOKSENTID

Kunstmuseum Brandts

Brandts er et af Nordens førende kunstmuseer og består af ét stort samlet museum for kunst og visuel kultur. Udstillinger og events strækker sig over fire etager i det unikke kompleks.

Storms Pakhus

Storms Pakhus er et kreativt madmarked - og et cool et af slagsen. Den stemningsfulde hal ligger på havnen i Odense og tæller 24 madboder, 6 barer og 12 kreative værksteder.

Sortebro Kro

Sortebro Kro ligger i bedste Morten Korch-stil ved Den Fynske Landsby. Idyllisk, smukt og uspoleret. Maden er også i særklasse, og der bliver kælet for både råvarer og gæster.

  • Odense en af de ældste byer i Danmark og omtales første gang på skrift i 988
  • Danmarks mest kendte forfatter, H.C. Andersen, blev født i Odense i 1805
  • I H.C. Andersens tid var Odense den næststørste by i Danmark, og han kaldte byen for “Lille København”
  • Odense har mere end 560 kilometer cykelsti, 123 cykelbroer og 65 stitunneller
  • Byen har mere end 250 legepladser

Find mere inspiration på visitfyn.dk

Kampagnen er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Annoncen er produceret af JFM´s kommercielle afdeling i samarbejde med Destination Fyn

Storms Pakhus
Odense outdoor harbour swimming pool, Denmark.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.