Annonce
Navne

Vild med Japan og vild med Argentina: Mød Emilia og Freja i serien 'Mennesker'

Freja (tv) og Emilia. Foto: Mette Mørk

Vejle: Vi er gode veninder. Altså, vi har ikke kendt hinanden i så lang tid, men vi har det bare sjovt sammen. Vi griner af mange ting med hinanden, vi griner af alting, vi gør - vi laver sjove ting. Det er bare et godt venskab, vi har.

Emilia: Da jeg startede på skolen i 7. klasse, altså Freja har altid gået på skolen, så var der nogle piger, der gik sammen i en flok, og så begyndte de at være sammen med en anden flok piger på skolen, og til sidst blev det bare til den der kæmpe gruppe af veninder, og så blev vi bare endnu tættere.

Os’ det, der gør os endnu tættere sammen, er, at skolen har jo haft online-undervisning hver anden uge under corona. Men vi to har fået lov til at være på skolen, fordi det var lidt nemmere for os. Vi har siddet i det samme klasselokale, og det er jo kun os to, der har været der, så der taler vi jo hele tiden med hinanden.

Annonce

Jeg er vild med anime. Anime er japanske tegneserier. Jeg tegner også selv en hel del i min fritid. Når jeg er færdig med skolen, skal jeg et år til England og gå i skole der og bo hos min far. Jeg kommer egentlig fra England. Vi har boet der i syv år. Min mor er dansker, og min far er englænder. Jeg drømmer også om engang at kunne rejse til Japan, New York og Paris.

Freja: Jeg drømmer om at komme til Argentina. Jeg kan rigtig godt lide den spanske kultur. Jeg har set mange serier og film derfra. Jeg kunne også godt tænke mig at lære sproget. Og jeg regner med, at jeg skal på Rosborg Gymnasium efter skolen. Der kan man få undervisning i spansk.


Vi griner af mange ting med hinanden, vi griner af alting, vi gør - vi laver sjove ting. Det er bare et godt venskab, vi har.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce