x
Annonce
Sport

Vild forvirring omkring HC Odense-resultat

Lige nu ved HC Odense-truppen med cheftræner Martin Hjortshøj i spidsen ikke lige, hvilket ben, de skal stå på. Fik de orange et eller to point med hjem fra lørdagens møde med HØJ Elite? Foto: Michael Bager

På måltavlen hos HØJ Elite stod der 25-25, da opgøret mod HC Odense blev fløjtet af, og det resultat fremgår også af Divisionsforeningens hjemmeside, men den officielle kamprapport, der er godkendt af begge holds trænere og DHF's observatør, siger 26-25 til fynboerne.

Håndbold: Lørdag aften var forvirringen total omkring slutresultatet på opgøret mellem HØJ Elite og HC Odense i herrernes 1. division.

På måltavlen stod der 25-25 som kampresultat - også cifre der stod på Divisionsforeningens hjemmeside, tophåndbold.dk, lørdag aften men i følge kilder rettet fra 25-26 tidligere på aftenen.

Ifølge håndboldforbundets officielle hjemmeside dhf.dk har HC Odense imidlertid vundet opgøret 26-25, og det er også det resultat, der fremgår af den officielle kamprapport godkendt af begge holds trænere og af DHF's observatør i hallen hos HØJ Elite.

- Ja, forvirringen er total, og lige nu ved vi ikke, hvor vi står, sagde Sune Gren, sportschef i HC Odense, til Sport Fyn, lørdag aften - med tilføjelsen:

- Vi læner os selvfølgelig op ad den officielle kamprapport. Men vi må have en endelig afklaring på forvirringen. Eksempelvis, om der er manglet at blive noteret en scoring til os undervejs i opgøret.

Da der blev fløjtet af, var spillerne fra HC Odense, der kæmper en hård kamp i bunden af rækken, lykkelige for det ene point. Fra stillingen 9-9 var HC Odense således bagud helt frem til slutfasen - endog med fire mål på et tidspunkt. Men nu lugter fynboerne altså muligheden for at få to point ind på kontoen, hvilket vil betyde, at klubben når op på syv point og i givet fald kun vil være tre point fra Randers HH på den første playoffplads.

HC Odense fik vendt tingene med et vellykket syv mod seks-spil.

Stillingen ved pausen var føring 11-9 til hjemmeholdet fra HØJ.

Mikkel Søby og Niklas Andreasen blev i følge den officielle kamprapport fynske topscorere med hver seks mål. Lasse Rosenfeldt Laursen og Lasse Rosendahl scorede hver tre mål.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Ingen voldspil i år: Cyrano udsættes

Leder For abonnenter

Det er okay at være ufuldkommen - det er Mette Frederiksen også

Vi fejrer som bekendt påske, fordi Jesus, Guds søn, i disse dage for næsten 2000 år siden blev korsfæstet, døde, blev begravet - og på tredjedagen genopstod fra de døde. Påskedagene er derfor en fortælling om lidelse, smerte og død - og samtidig om det ufattelige, det guddommelige, det ophøjede. Påsken er imidlertid også ramme om noget såre menneskeligt, velkendt og jordnært; om disciplenes dårskab og svigefuldhed, deres misgreb og fejltrin, deres løgne, deres ufuldkommenhed. For Jesu disciple var fejlbarlige mennesker som os andre. De var kyniske og selviske, frygtsomme og troløse; de fornægtede ham, de stak af i rædsel, de tvivlede. Selv Jesus viste sig som et menneske, da angsten og afmagten og smerterne overmandede ham: "Min gud, min gud, hvorfor har du forladt mig", råbte han, da han hang på sit kors. På den måde binder påskedagene det guddommelige og det såre menneskelige sammen. De menneskelige svagheder, som du og jeg rummer, rummede Jesus og hans disciple også. Det, som du og jeg ikke magter, magtede Jesus og hans disciple heller ikke. For frygten er svær at bære, lidelsen er svær at bære, døden er svær at bære. Ikke mindst i disse tider. Påsken er tillige forræderiets tid. Om lidt forråder Judas sin kammerat. I den nattemørke Getsemane Have vil Judas gå hen til Jesus og kysse ham, give ham et judaskys, så de romerske legionærer kan anholde Guds søn og siden torturere og dræbe ham. De færreste af os har sendt et andet menneske i døden, men de fleste af os har ikke desto mindre svigtet et menneske, svigtet en tillid, snydt på vægten – og derfor kan fortællingen om Judas’ forræderi være genkendelig for mange af os. På søndag sker der noget ufatteligt: Jesus sætter sig ud over døden, genopstår fra de døde og bliver på den måde guddommelig. Inden da viser han og hans disciple sig som lige så ufuldkomne mennesker som alle os andre, statsminister Mette Frederiksen inklusive. Det giver en særlig ro for alle, uanset om man tror eller ej: At selv den, der er guddommelig, kan være ufuldkommen. Ligesom os andre.

Danmark

Live: Forældre vil lade børn blive hjemme efter påske

Annonce