Annonce
Sport

Vild forvirring omkring HC Odense-resultat

Lige nu ved HC Odense-truppen med cheftræner Martin Hjortshøj i spidsen ikke lige, hvilket ben, de skal stå på. Fik de orange et eller to point med hjem fra lørdagens møde med HØJ Elite? Foto: Michael Bager

På måltavlen hos HØJ Elite stod der 25-25, da opgøret mod HC Odense blev fløjtet af, og det resultat fremgår også af Divisionsforeningens hjemmeside, men den officielle kamprapport, der er godkendt af begge holds trænere og DHF's observatør, siger 26-25 til fynboerne.

Håndbold: Lørdag aften var forvirringen total omkring slutresultatet på opgøret mellem HØJ Elite og HC Odense i herrernes 1. division.

På måltavlen stod der 25-25 som kampresultat - også cifre der stod på Divisionsforeningens hjemmeside, tophåndbold.dk, lørdag aften men i følge kilder rettet fra 25-26 tidligere på aftenen.

Ifølge håndboldforbundets officielle hjemmeside dhf.dk har HC Odense imidlertid vundet opgøret 26-25, og det er også det resultat, der fremgår af den officielle kamprapport godkendt af begge holds trænere og af DHF's observatør i hallen hos HØJ Elite.

- Ja, forvirringen er total, og lige nu ved vi ikke, hvor vi står, sagde Sune Gren, sportschef i HC Odense, til Sport Fyn, lørdag aften - med tilføjelsen:

- Vi læner os selvfølgelig op ad den officielle kamprapport. Men vi må have en endelig afklaring på forvirringen. Eksempelvis, om der er manglet at blive noteret en scoring til os undervejs i opgøret.

Da der blev fløjtet af, var spillerne fra HC Odense, der kæmper en hård kamp i bunden af rækken, lykkelige for det ene point. Fra stillingen 9-9 var HC Odense således bagud helt frem til slutfasen - endog med fire mål på et tidspunkt. Men nu lugter fynboerne altså muligheden for at få to point ind på kontoen, hvilket vil betyde, at klubben når op på syv point og i givet fald kun vil være tre point fra Randers HH på den første playoffplads.

HC Odense fik vendt tingene med et vellykket syv mod seks-spil.

Stillingen ved pausen var føring 11-9 til hjemmeholdet fra HØJ.

Mikkel Søby og Niklas Andreasen blev i følge den officielle kamprapport fynske topscorere med hver seks mål. Lasse Rosenfeldt Laursen og Lasse Rosendahl scorede hver tre mål.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Magnus & Aksel sang tårerne frem i X Factor: - Når I står der og sprudler, så tænker man WAUW!

Odense

Ørnens Dag på Stige Ø

Leder For abonnenter

Spar sammen, OB

Odense Kommune skal stå fast over for fodboldklubben OB i sagen om en renovering af Odense Stadion. For det bør ikke være Odenses skatteborgere, der skal betale for, at byens og øens største fodboldklub får et bedre stadion at spille på. Det bør klubben og dens ejerkreds selv bekoste. Spørgsmålet om en renovering af Odense Stadion er nok engang blevet aktuelt, fordi OB sammen med de øvrige superliga-klubber, Divisionsforeningen og Dansk Boldspilunion har besluttet, at alle superliga-stadioner fra 2028 er udstyret med fuldt overdækkede tribuner. Det er en fin beslutning, som vil give bedre forhold for klubbernes tilskuere, så man på længere sigt forhåbentlig kan tiltrække flere tilskuere og dermed tjene flere penge. Det er imidlertid ikke Odense Kommunes opgave at sørge for, at erhvervsvirksomheder får bedre fysiske rammer at udøve deres virksomhed i. Odense Kommune skal skabe gode rammevilkår for kommunens virksomhederne i almindelighed, men kommunen skal ikke bruge sine sparsomme skattekroner på at forbedre hverken robotproducenters, gartneriers eller fodboldklubbers ydre rammer. Det må virksomhederne selv klare. Ejerforholdene af Odense Stadion er i dag mildt sagt noget rod. Odense Kommune ejer tre tribuner på stadion, mens en ejerkreds af bestyrelsesmedlemmer i Odense Sport & Event ejer den fjerde, og det skaber helt naturlige tvister mellem de forskellige ejeres forskellige ønsker. Derfor vil det være klogt, hvis man får skilt den kommunale økonomi fra den private virksomhed OB’s interesser fra hinanden. Det vil være til gavn for OB, for Odense Stadion og for Odense Kommune – og for de odenseanske skatteydere. Derfor vil det være klogt, at OB og ejerkredsen bag klubben begynder at spare sammen, så man på et snarligt tidspunkt kan købe stadion af kommunen. På den måde kan man engang i fremtiden, måske allerede inden 2028, få lejlighed til at gennemføre alle de udvidelser og forbedringer af Odense Stadion, som man har lyst og råd til og dermed være med til at skabe grundlag for at høste gevinster ved fremtidige sejre. Så spar endelig sammen, OB. Og begynd hellere i dag end i morgen.

Odense

Fra sceneskræk til sanger: Odenseanske Aksel er med i X Factor

Annonce