Annonce
Debat

Vil radikale virkelig lukke terrorister ind i Danmark?

Grænsekontrol: Ekstra Bladet havde for nylig en sjov valgkampsting. De viste fotos af partilederne til nogle andenklasses børn fra en folkeskole. Da de kom til Det radikale Venstres partileder Morten Østergaard, udbrød en af drengene: ”Han ser ond ud.”

Det var ret morsomt. Jeg tænkte, at det må have gjort ondt på den selverklærede ghettoturist og superhumanist Morten Østergaard. Det var ret overraskende for mig, at drengen syntes, Morten Østergaard så ond ud, for jeg har snarere anset ham for blåøjet end ond, men fra børn og fulde mennesker skal man som bekendt høre sandheden, og derfor gav jeg det en tanke til. Ser Morten Østergaard virkelig ond ud? Hans politik gør det i al fald. De radikales politik er ond. Mod Danmark og mod danskerne.

For nylig har DR Detektor lavet en åndssvag opgørelse af grænsekontrollen, og der har man fundet ud af, at den har kost en milliard i stedet for 275 mio. kr., som jo er det rigtige tal. Milliarden tryller de frem ved at indregne lønudgifter mm., men det er jo totalt tåbeligt, for politibetjentene får jo løn, uanset hvor de er på arbejde.

Morten Østergaard og de radikale er helt oppe at køre over det. De er så rasende og onde i sulet, at gode argumenter og kolde fakta ikke bider på dem. Over 7.000 mennesker er blevet afvist, over 800 våben er blevet taget fra folk, masser af narko er blevet opsnappet og vigtigst; man har pågrebet en terrorist, der planlagde et terrorangreb i Østergaards elskede København, der jo er åh, så tolerant og multikulti.

Så måske har den lille dreng fra Ekstra Bladet alligevel ret. De ser onde ud, de radikale. Deres politik gør i hvert fald. Hvis vi ikke havde haft grænsekontrollen, så havde vi måske haft et terrorangreb i Danmark. Stol ikke på de radikales bragesnak. De aner ikke, hvad de taler om. Deres håndtryk er slatne. Og deres tale er falsk.

Annonce
Alex Ahrendtsen
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Skandalelæge sagde det var mavesyre: 11 dage senere fødte Kristine sin døde søn

Læserbrev

Sammenlægning. 700 udsatte børn på én skole?

Synspunkt: Kære Susanne, det er ikke børnenes tarv at sammenlægge Vollsmose-skolerne. Hvordan skulle det gavne det enkelte barn i Vollsmose at samle over 700 udsatte børn på én skole? I mange år har politikerne i Odense snakket om, at vi skal have flere blandede skoler i Odense. Derfor er det meget svært at forstå, at de nu vil skabe en stor skole og samle alle børnene i Vollsmose på Abildgaardskolen. Det er hverken fagligt forsvarligt eller integrationsfremmende. Derudover er det svært at forstå, hvorfor politikerne ikke kan vente med at sammenlægge skolerne, indtil ombygningen er overstået, for at undgå at børnene bliver udsat for flere skoleskift og stress. I perioden, hvor ombygningen står på og nogle af familierne skal flyttes væk fra området og andre flytter ind, har børnene brug for ro omkring deres skolegang. De har brug for deres vante omgivelser, tryghed og deres lærere, som de har kendt i mange år. Politikernes argumentation om, at der bliver færre børn i området, holder ikke i vand. Der skal opføres nye boliger i området, når nogle af de nuværende boliger blev revet ned, hvilket betyder at der flytter nye familier og deres børn til området. Hvor skal de nye børn i området så gå i skole? Derudover er der omkring 1500 mennesker, som flytter til Odense hvert år. I det hele taget bliver der flere børn og ældre i Odense i fremtiden. Derfor er det en omgang tom snak at påstå, at sammenlægningen skyldes faldende børnetal i området. Dertil savner jeg, at I politikere svarer på, hvor tanken om at skabe flere blandede skoler i Odense er blevet af? Og hvorfor skulle de nye tilflyttere i Vollsmose vælge en skole med over 700 tosprogede børn? Der er overhovedet ikke noget sammenhæng mellem det, I politikere siger, og det I gør. Der er ingen, der siger, at vi skal have to skoler i området, hvis der ikke er behov for det i fremtiden. Det giver bare ikke mening at samle alle områdets børn på en skole midt i en periode, hvor der foregår ombygning og renovering i området. Jeg håber inderligt, at I politikere tænker jer om og ikke svigter de mest udsatte børn i vores by. I det mindste fortjener børnene ro omkring deres skolegang, indtil ombygningen er færdig. Vollsmose-børns faglige udvikling, tryghed og trivsel er mindst lige så vigtig, som det er tilfældet for resten af byens skolebørn. Hvorfor skal byens måske mest udsatte børn stilles ringere end andre børn?

Annonce