Annoncørbetalt indhold

Vil du også gerne have fibernet?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Fibernet er for alvor ved at blive almindeligt i Danmark, og der er mange grunde til, at flere danskere vælger denne nye internetforbindelse. Udover at du kan få højere internethastigheder end med en traditionel bredbåndsforbindelse, er der en række fordele med fibernet.


Annonce

Sponsoreret indhold

De fleste danskere får deres internet gennem en kablet bredbåndsforbindelse. Dette foregår oftest via telefonstikket, og er derfor en internetforbindelse, som de fleste har adgang til.

Hvis du ikke allerede vidste det, så er næste generation af bredbåndsforbindelser tilgængelige, og bliver mere og mere udbredt.

Denne nye internetforbindelse er fibernet.


Derfor er fibernet populært

Fibernet er en ny måde at levere internet på, da internettet her bliver sendt via lyslederkabler i stedet for de kobberkabler, som en traditionel internetforbindelse bliver leveret igennem.

Disse nye kabler kan transportere data langt hurtigere end de gamle kobberkabler, og det giver dig mulighed for at få en hurtigere og mere stabil internetforbindelse.

Hvis du har flere enheder på netværket, vil du også opleve en positiv effekt af en fiberforbindelse.

En traditionel bredbåndsforbindelse bliver nemlig udfordret, hvis du har flere enheder på netværket, da alle enheder deler den samme båndbredde. Det vil sige, at jo flere enheder du har på netværket, jo mindre båndbredde har du til hver enhed.

Dette problem opstår ikke med fibernet, da lyslederkablerne kan sende data så hurtigt, at alle dine enheder vil opleve den samme internethastighed.


Hvem kan få fibernet?

Hvis ovenstående lyder tiltalende, så tænker du måske ”kan jeg få fibernet?”, og det kan du måske.

Grunden til, at ikke alle danskere endnu kan få fibernet er, at den nye type kabler skal lægges, og du skal kobles på fibernetværket før du kan få internet via en fiberforbindelse.

Det betyder også, at det ikke er alle steder i Danmark, hvor fibernet på nuværende tidspunkt er tilgængeligt.

Dog er man i Danmark langt med denne proces, og udbredelsen af fibernettet fortsætter, da fibernetværket hele tiden bliver udbygget til nye områder.


Hvornår er det godt at have en hurtig internetforbindelse?

Det er selvfølgelig altid en fordel at have en hurtig og stabil internetforbindelse, men der er en række situationer, hvor du for alvor kan mærke forskellen fibernet og almindeligt bredbånd.

Når du blot surfer på internettet eller tjekker mails, vil du sjældent opleve at bruge din internetforbindelse maksimalt.

Hvis du derimod spiller onlinespil, ser film og serier i høj kvalitet eller der er flere enheder på netværket, som skal trække større mængder data på samme tid, så vil du for alvor mærke, hvorfor fibernet er så populært.

Så hvis du vil have det maksimale ud af internettet, og vil have den bedst mulige internetoplevelse, så skal du se, om du allerede nu kan få fibernet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.