Annonce
Nordfyn

Vil du med på holdet? Lokal løbeklub tager kampen op med kronprinsen

Hver tirsdag vil der være en tovholder, der hjælper og rådgiver nye løbere på hele turen. Der er mulighed for at tage bad i Otterup Idrætscenter efterfølgende. Arkivfoto: Arne Rasmussen
Otterupløberne har oprettet hold, som skal træne op til Royal Run i Odense. Første træning er tirsdag den 14. januar.
Annonce

Otterup: Har du planer om at løbe om kap med kronprinsen 2. pinsedag 2020 til Royal Run i Odense, så er det nu, du skal starte din træning.

Otterupløberne laver et løbehold, hvor målet er at komme i form til Royal Run. Træningen og træningsmængden tilpasses ud fra deltagernes form.

Deltagerne træner fast sammen hver tirsdag klokken 17.00, hvor der løbes fra Otterup Idrætscenter. Derudover lægger programmet op til to gange træning mere om ugen. Den ene kan koordineres med resten af gruppen og lægges som en fælles træning lørdag eller søndag. Medlemskab af Otterupløberne koster årligt 220 kroner. Man har en prøveperiode på tre gange, inden man skal betale. Personer under 16 år er gratis. Indmeldelse kræves dog.

Derudover skal man selv tilmelde sig og betale for sit startnummer til Royal Run.

Hvis denne idé lyder spændende, så mød op i Otterup Idrætscenter, allerede på tirsdag, den 14. januar kl. 17.00. Der lægges stille og roligt ud med en gang let løb.

Der vil stå instruktører og repræsentanter fra bestyrelsen klar til at tage imod og svare på eventuelle spørgsmål.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, sølvbryllup-segmentet og de ældre

Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Annonce