Annonce
Nordfyn

Vil du med på holdet? Lokal løbeklub tager kampen op med kronprinsen

Hver tirsdag vil der være en tovholder, der hjælper og rådgiver nye løbere på hele turen. Der er mulighed for at tage bad i Otterup Idrætscenter efterfølgende. Arkivfoto: Arne Rasmussen
Otterupløberne har oprettet hold, som skal træne op til Royal Run i Odense. Første træning er tirsdag den 14. januar.

Otterup: Har du planer om at løbe om kap med kronprinsen 2. pinsedag 2020 til Royal Run i Odense, så er det nu, du skal starte din træning.

Otterupløberne laver et løbehold, hvor målet er at komme i form til Royal Run. Træningen og træningsmængden tilpasses ud fra deltagernes form.

Deltagerne træner fast sammen hver tirsdag klokken 17.00, hvor der løbes fra Otterup Idrætscenter. Derudover lægger programmet op til to gange træning mere om ugen. Den ene kan koordineres med resten af gruppen og lægges som en fælles træning lørdag eller søndag. Medlemskab af Otterupløberne koster årligt 220 kroner. Man har en prøveperiode på tre gange, inden man skal betale. Personer under 16 år er gratis. Indmeldelse kræves dog.

Derudover skal man selv tilmelde sig og betale for sit startnummer til Royal Run.

Hvis denne idé lyder spændende, så mød op i Otterup Idrætscenter, allerede på tirsdag, den 14. januar kl. 17.00. Der lægges stille og roligt ud med en gang let løb.

Der vil stå instruktører og repræsentanter fra bestyrelsen klar til at tage imod og svare på eventuelle spørgsmål.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Lynfrosten giver nye muligheder

Klumme

Hvad er målet med udligning?

Temaet i rigtig mange samtaler i denne tid er den kommunale udligning. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har været til et møde, uden at det har været bragt op. Sidst til et møde med plejefamilierne i Assens Kommune i mandags, hvor den manglende udligning nævnes af flere som en årsag til den besparelse, som kommunen har valgt at lægge på plejefamilierne. Til det skal jeg dog også sige som kommunalpolitiker i Assens, at det også er et spørgsmål om prioritering, og hvis viljen havde været der i byrådet, kunne der have været prioriteret anderledes. Men det er et faktum, at der er stor forskel mellem kommuner i forhold til kommunernes mulighed for at opretholde en god service. Foreningen Bedre Balance har opgjort, at kommunerne i hovedstadsområdet kan bruge 186 kroner for hver gang, kommunerne i resten af landet kan bruge 100 kr. pr. sårbart barn. Skal vi acceptere det? Sundhedsministeren har sagt: “Vi skal knække den ulighed, der betyder, at et barn, der i dag fødes i Gentofte Kommune. i gennemsnit kan regne med at blive 83,4 år, mens det barn, der fødes i Lolland, bliver 77,7 år. Alene på grund af postnummeret.” Ja selvfølgelig skal vi knække uligheden, siger alle. Men er forudsætningen så ikke, at vi må starte med at sikre alle kommuner samme mulighed for service - samme mulighed for at sikre de svage børn et godt liv. Da man oprettede regionerne, var man enige om, at der ikke måtte være forskel på kvaliteten af behandlingen på sygehusene. Derfor bliver pengene til regionerne fordelt med den målsætning, at det er muligt. Når det så handler om kommunerne, så burde vi starte med diskussionen af om vi - som på sygehusområdet - mener, at der bør være samme kvalitet i alle kommuner. Når Mette Frederiksen udråber sig som børnenes minister, så ville jeg forvente, at vi var enige om, at der ikke må være forskel på støtten til det svage barn alene på grund af hvilken kommune, barnet er født i. Derfor vil jeg foreslå, at vi tager hul på en diskussion om, hvorvidt vi vil acceptere ulighed på tværs af landets kommuner. Mit og DF's udgangspunkt er, at vi ønsker et lige Danmark. Et Danmark, hvor det, at man bor i det ene eller andet postnummer, ikke er afgørende for et barns chancer for et godt liv eller kvaliteten af ældreplejen. Jeg vil gå til forhandlingerne med troen på, at vi kan blive enige om en politisk målsætning for udligningsreformen. Og kan vi det, så tror jeg på, at der er håb for et mere lige Danmark.

112

Flotte fjordhuse i første parket

112 For abonnenter

Avisen undersøger efter debat: Politiet sigter flere og er hurtigere fremme

Annonce