Annonce
Kultur

Vil du kaste lys og lyd over "Midt om Natten"?

Kunne du tænke dig at blive en del af holdet bag forestillingen "Midt om Natten"? Forestillingen skulle være opført i 2020, men blev udskudt til 2021 på grund af coronapandemien. Arkivfoto: Frøbjerg Festspil.

Frøbjerg: Ingen festspil i Frøbjerg uden frivillige. Når forestillingen "Midt om Natten" skal opføres til august i Frøbjerg er der brug for mange hjælpende hænder. Hvis du vil høre mere om årets forestilling, og de mange muligheder der er for at blive en del af et socialt fællesskab omkring årets forestilling, er der informationsmøde mandag den 7. juni klokken 19 i Frøbjerg Samlings- og Kulturhus.

Alle er velkomne til at blive en del af  foreningen og være medvirkende til, at forestillingen lykkes. I år er Frøbjerg Festspil særligt på udkig efter frivillige til billetsalget og til lys, lyd og regi, siger Bent Bryde, der er med i Styregruppen for Sommerspillet.

- I en tid med Covid-19, hvor mange unge, måske ikke lige er kommet på den store rejse i deres sabbatår, kunne en frivillig indsats hos Frøbjerg Festspil måske pynte på CV'et, tilføjer Bent Bryde.

Annonce

- På mødet vil vi fortælle lidt om forestillingen, hvad der er sket siden vi sidst spillede forestilling, og det er jo ved at være længe siden, samt hvad der skal ske nu og fremefter, siger han.

Har du lyst til at deltage i informationsmødet, så send en mail eller SMS på bent.bryde@frobjerg.dk eller 42431581. Der er kaffe og kage, og en øl eller vand til de fremmødte. /jfm

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense For abonnenter

Nyt notat afslører dyb frustration i specialenhed mod bander: Kriminelle går under jorden, men kan beholde kontanthjælpen

OB

OB-angriber lejes ud til Kolding IF

Odense For abonnenter

Hjertelæge har prædiket førstehjælp i mange år: - Folk har bare en forestilling om, at hjertestop ikke rammer dem.

Annonce