Annonce
Middelfart

Vil du have tjekket tænderne efter fyraften?: Tandklinik i Ejby får aftenåbent

Tibor Fabian (t.h.) overtog i januar 2020 tandklinikken i Ejby efter italienske Letterio De Fransiesco (t.v.).

Ejby: Ungarske Tibor Fabian overtog tandklinikken i Ejby i januar og er allerede på vej med flere udvidelser.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Han driver i forvejen en tandklinik i Odense, og han varsler udvidede åbningstider og fire nye kolleger samlet for de begge klinikker.

"Der kommer flere og flere patienter til de to klinikker. Derfor er der også meget nyt personale på vej. I slutningen af januar er der både startet en ny tandplejer og en ny klinikassistentelev. I løbet af foråret og sommeren starter hele to nye tandlæger på klinikkerne. Det betyder, at de to klinikker fremover har de hænder, der skal bruges til at hjælpe de patienter, der henvender sig", lyder det fra klinik-ejeren i meddelelsen.

Tibor Fabian oplyser, at klinikkerne også får åbent ud på aftentimerne, så man kan få tjekket sine tænder efter fyraften i både Odense og Ejby.

"Man kan blive behandlet helt indtil klokken 19.30 om onsdagen og torsdagen i Odense. I Ejby kan man også blive behandlet indtil klokken 19.30 mandag, tirsdag og fredag", lyder det i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

23-årig havde været til fest: Politiet mangler oplysninger om dræbt ung mand på motorvejen

Leder For abonnenter

Bevar sjælen i byerne

Hver gang man fjerner et hus, fjerner man noget af sjælen, sagde socialdemokraten Anders W. Berthelsen til avisen tidligere på ugen, mens han travede rundt i Hunderup-kvarteret i Odense sammen med en journalist for at kigge på en række af de matrikler, hvor gamle villaer er blevet revet ned til fordel for nybyggeri. Berthelsen har ret: Der forsvinder noget af et kvarters sjæl, når man river en epoke-typisk bygning ned i et kvarter for at erstatte den med et nymodens byggeri. Derfor er det klogt, at de fynske lokalpolitikere beslutter sig for at gennemføre bevarende lokalplaner for kvarterer og bydele, hvor man ønsker at bevare et særligt arkitektonisk udtryk. Det gælder både i Hunderup-kvarteret og i andre boligområder i Odense og på Fyn. Diskussionen om at bevare bygninger drejer sig nemlig ikke blot om nedrivning af gamle villaer i det fornemme Hunderup-kvarter. Det drejer sig også om Gerthasminde og om Møllers Villaby i Odense, og det drejer sig om dusinvis af bymiljøer i Faaborg, i Assens, i Svendborg, ja, i stort set alle de fynske byer. For i langt de fleste byer, landsbyer og bydele findes der karakteristiske bygninger eller kvarterer, som er værd at bevare. Bevares: Vores byer er ikke museer. Derfor er det ikke alle udhuse, cykelskure og parcelhuse, der partout skal bevares for eftertiden, for vores byer skal være levende og kunne udvikle sig i takt med tiden og behovet. En levende by betyder imidlertid ikke, at man som boligejer skal kunne rive bygninger ned efter forgodtbefindende. Tværtimod: I en levende by udviser man respekt for byen, for historien. For dens sjæl. De nedrivninger og nybygninger, som blev nævnt i avisen tidligere på ugen, var markante eksempler på, at det er nødvendigt at skærpe bevaringskravene i Hunderup-kvarteret. Derfor vil det være klogt at gennemføre en bevarende lokalplan i rigmandskvarteret, ligesom det vil være klogt at se på bevaringsindsatsen i andre områder i Odense og i de andre fynske byer. For vi skal have sjælen med. Også i vores byer.

Annonce