Annonce
Erhverv

Vil du have kort til arbejde? Her finder du det lokale job

Med en ny hjemmeside kan du nøjes med at søge job i nærheden af din bopæl. Arkivfoto: Claus Thorsted
En odenseaner har lanceret en ny jobportal, der fokuserer på de ansøgere, der helst vil have et job i nærheden.

Fyn: Der findes adskillige store jobportaler, hvor man kan kigge efter ledige job. Men når man bruger dem, vil man hurtigt opdage, at der let kommer alt for mange annoncer frem. Det har Jesper Hjorth fra Odense-bydelen Tarup sat sig for at gøre noget ved.

Han har i mange år drevet jobportalen Sydjob med stillinger i Sønderjylland, og nu har han udvidet til Fyn og webadressen Fynjob.dk. Her kan man - som navnet siger - søge job på Fyn, men med et enkelt klik man kan også nøjes med at søge job i Middelfart eller Kerteminde.

- Der er da nogle danskere, der rejser langt for at komme på arbejde. Men de allerfleste af os vil helst have et job i nærheden af vores bopæl og dermed spare på transportudgifter og tid. Dem giver jeg mulighed for lettere at finde det rigtige job, siger Jesper Hjorth.

Annonce
I denne tid har Fynjob.dk blandt andet mange annoncer fra Region Syddanmark i denne tid. Illustration: Skærmbillede af hjemmesiden

Også grænsejob

På hans hjemmeside kan man let vælge hvilket område, man er interesseret i at arbejde i og så gå frem derfra. Ikke kun regioner og landsdele men også de enkelte fynske kommuner.

- På den måde drukner det lokale job ikke mellem alle de andre, siger Jesper Hjorth.

Han etablerede i 2002 portalen Sydjob.dk, der fungerer efter samme principper med udgangspunkt i Sydjylland. Senere blev den udvidet med ledige stillinger syd og nord for grænsen. Jesper Hjorth har også etableret hjemmesideadresser som for eksempel Odensejob.dk, der leder ind til den rigtige kategori i Fynjob.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Vildt uheld på E20: Tidligst om en måned har politiet et svar

Odense

Hundeejer: Barfoed-skilte er idioti

Leder For abonnenter

I Sherwood-skoven

Udligningsordningen er et fantastisk værktøj, der gør Danmark til et mere lige samfund, for den mellemkommunale udligning betyder i al enkelthed, at de kommuner, der har mange penge, giver en lille del af deres velstand til de kommuner, der har færre eller få penge. Udligningsordningen er derfor en ægte Robin Hood-løsning, som de fleste danskere bør kunne være enige om. Det betyder selvsagt ikke, at danskerne - både politikerne og folk, som vi er flest - er enige om, hvordan udligningsordningen skal strikkes sammen. Man kan, som det fremgår af stort set samtlige medier i denne tid, skændes om økonomiske nøgletal og detaljer i en sådan udligningsordning i én uendelighed. For ordningen skiller selvfølgelig vandene. De, der har udsigt til at få flere penge i kassen i kraft af en ny udligningsordning, er som regel fulde af ros til og argumenter for, hvorfor ordningen er velfungerende. Omvendt er de, der kan se frem til at få færre penge i kommunekassen, kritiske over for ændringerne. Sagen er, at alle politikere, uanset landsdel og politisk syns- og standpunkt, allerhelst bare vil have flere penge til deres egen kommune. Social- og indenrigsministeren blev i sidste uge kritiseret for at manipulere eller hemmeligholde en række af de tal, der ligger til grund for beregningerne i regeringens forslag til en ny udligningsreform. Det har ministeren undskyldt - og samtidig korrekt pointeret, at man kan gøre tallene op på flere forskellige måder. Og det er sandt. Udligningsordninger er svært stof for de fleste, inklusive mange økonomer og politikere. De enkelte parametre, der ligger til grund for både den gamle udligningsordning og regeringens forslag til en ny udligningsordning, kan diskuteres og endevendes i én uendelighed. Derfor er kritikken af og debatten om ordningen både relevant og nødvendig. Det ændrer blot ikke på, at vi alle, fattige som rige, socialister som liberale, jyder som fynboer, bør glæde os over, at udligningsreformen gør Danmark mere lige. På ægte Robin Hood-manér. Ligesom i Sherwood-skoven.

Annonce