Annonce
Erhverv

Vil du have kort til arbejde? Her finder du det lokale job

Med en ny hjemmeside kan du nøjes med at søge job i nærheden af din bopæl. Arkivfoto: Claus Thorsted
En odenseaner har lanceret en ny jobportal, der fokuserer på de ansøgere, der helst vil have et job i nærheden.

Fyn: Der findes adskillige store jobportaler, hvor man kan kigge efter ledige job. Men når man bruger dem, vil man hurtigt opdage, at der let kommer alt for mange annoncer frem. Det har Jesper Hjorth fra Odense-bydelen Tarup sat sig for at gøre noget ved.

Han har i mange år drevet jobportalen Sydjob med stillinger i Sønderjylland, og nu har han udvidet til Fyn og webadressen Fynjob.dk. Her kan man - som navnet siger - søge job på Fyn, men med et enkelt klik man kan også nøjes med at søge job i Middelfart eller Kerteminde.

- Der er da nogle danskere, der rejser langt for at komme på arbejde. Men de allerfleste af os vil helst have et job i nærheden af vores bopæl og dermed spare på transportudgifter og tid. Dem giver jeg mulighed for lettere at finde det rigtige job, siger Jesper Hjorth.

Annonce
I denne tid har Fynjob.dk blandt andet mange annoncer fra Region Syddanmark i denne tid. Illustration: Skærmbillede af hjemmesiden

Også grænsejob

På hans hjemmeside kan man let vælge hvilket område, man er interesseret i at arbejde i og så gå frem derfra. Ikke kun regioner og landsdele men også de enkelte fynske kommuner.

- På den måde drukner det lokale job ikke mellem alle de andre, siger Jesper Hjorth.

Han etablerede i 2002 portalen Sydjob.dk, der fungerer efter samme principper med udgangspunkt i Sydjylland. Senere blev den udvidet med ledige stillinger syd og nord for grænsen. Jesper Hjorth har også etableret hjemmesideadresser som for eksempel Odensejob.dk, der leder ind til den rigtige kategori i Fynjob.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1945: Nu bliver øl rationeret

1995 Musikkorps Fyn er et lille orkester med 16 musikere og en dirigent, men dets betydning for øens musikliv er så stor, at kulturrådmand Søren Møller (K) kalder det en katastrofe, hvis politikerne i Folketinget beslutter at nedlægge eller flytte korpset. Rådmanden vil gå til forsvarsminister Hans Hækkerup med en melding om, at uanset hvad der sker med Odense Kaserne og det militære område i Højstrup, bør det militære musikkorps bevares på Fyn. De professionelle musikere i korpset fungerer i stor udstrækning som instruktører og lærere for amatørmusikere, og derfor vil det fynske musikliv ikke blot gå glip af korpsets koncerter men også uddannelse, hvis militærmusikken får marchordre. 1970 Restauratør Peter Poulsen, Varbjerg Strand, må være en af de mest tålmodige mænd på Fyn. Siden han i 1932 overtog sin sommerrestaurant, har han troligt – og med passende mellemrum - søgt spiritusbevilling. Og efter samfulde 38 års tørstige venten er hans stedsegrønne håb nu gået i opfyldelse. For nylig lod myndighederne ham forstå, at bevillingen ville komme, hvis han foretog visse moderniseringer. Det er nu sket, og Peter Poulsen har fået sin bevilling i hus. Stor er hans glæde, og glade bliver beboerne i egnens 400 sommerhuse og de mere flygtige turister formentlig også. Restauratør Poulsen belønnede sig selv for mange års venten med etablissementets første udskænkede ”mandeøl”. 1945 Der har som bekendt længe været øl-rationering, men dog ikke strengere, end at det kunne lykkes at få bryggerierne til at forbarme sig over folk, der skulle have familiefester, så der kunne falde en lille ekstraration af. Men det gælder ikke længere – i hvert fald ikke for Albani Bryggeriernes vedkommende. I en annonce i disse dage gør man opmærksom på, at bryggeriernes nye salgsbegrænsninger, der blev indført 1. marts, gør det nødvendigt, at de givne rationer ikke overskrides under nogen form. Såvel Albani Bryggeriet som Slotsbryggeriet vil ud over de rationer, der ved begyndelsen af hver måned tildeles kunderne, således ikke kunne give ekstraleverancer, hverken af øl eller mineralvand.

Middelfart

Borgmester med lokal coronastatus: Der arbejdes på genåbninger, og hjemsendte sættes til andre opgaver

Annonce