Annoncørbetalt indhold

Vil du gerne satse på e-handel? Overvej Magento webshop

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Magento webshop løsning kan både benyttes af store og små virksomheder. Det er en platform, som sørger for, at din virksomhed har en hurtig, skalerbar og overskuelig hjemmeside. Derudover kan den kobles sammen med jeres IT-systemer, hvilket kan være med til at skabe fordele for både kunder og for virksomhedens vækst.

En Magento platform er i dag en af de mest førende og brugte på verdensplan, hvilket giver rig mulighed for udvikling og optimering. Du finder derfor mange valgmuligheder i form af funktioner og løsninger, som vi vil komme ind på i denne artikel.

Magento webshop henvender sig både til B2B- og B2C-virksomheder

Magento karakteriseres som en open source webshop løsning, der sørger for, at du har én af markedets bedste og mest professionelle platforme, hvor der er mulighed for tilpasninger alt efter, om du har en B2B- eller B2C-webshop.

Hvis Magento webshop tilkobles eller integreres i det interne IT-system, ERP-system og POS-system, vil det give mange flere muligheder og tilvalg. En integrering vil blandt andet betyde, at virksomhedens lagerstatus automatisk opdateres, og at der bliver mulighed for store ordre samt SEO.

SEO eller søgeordsoptimering er en stor fordel for din virksomhed, da dette vil gøre virksomheden mere synlig på diverse søgemaskiner som eksempelvis Google. Når I som virksomhed er mere synlige på Google, vil kunderne langt de fleste gange vælge jer frem for konkurrenten.

Magento 2 og dens funktioner

I 2017 blev Magento webshop kåret til den førende platform inden for e-handel grundet deres udvikling af Magento 2. Denne slags Magento webshop er tilegnet B2B-webshops, da den eksempelvis gør det muligt at åbne op for store ordre, som virksomheden førhen måske ikke havde mulighed for at levere.

Magento webshop har funktioner, som kan sørge for, at din virksomhed kommer til at krydse grænserne, i og med både valuta, sprog og pris kan oversættes til kundespecifikke ønsker, således du nemt og overskueligt kan have en B2B med multibrands. Det vil sige, at Magento webshop selv står for oversættelserne, så du ikke skal have flere forskellige webshops med forskellige backends.

Derudover er en Magento webshop også designet og programmeret, så webshoppen er overskuelig for kunderne. Det er vigtigt, at en kunde kommer hurtigt og nemt igennem sit køb, hvilket der kan lade sig gøre igennem en god skalerbarhed.

Det er også muligt at integrere mange forskellige betalingsformer som blandt andet Worldpay, Paypal og betalingskort.

Værd at satse på e-handel …

Efter corona-krisen er der flere og flere, som er begyndt at handle over internettet, qua mange fysiske butikker lukkede ned for at stoppe smitten. Dette kan være med til at skabe en ny tendens inden for forbrugsvaner, da kunder i alle aldre har fundet ud af, hvor nemt det i virkeligheden er at handle online.

Sæt derfor nogle penge af til en Magento webshop løsning, da det i sidste ende skal ses som en investering. Magento pris afhænger meget af, hvad I som virksomhed kræver af webshoppen samt omfanget af programmeringen. Men det vil være en god investering for virksomheden, i og med I får en fordelagtig webshop løsning.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.