Annonce
Middelfart

Viktor og Victor om hyldest til butikslivet: - Det bliver grineren

Gymnasieeleverne Viktor Lindegaard (t.v.) og Victor Kronborg Tørnæs (t.h.) klar med endnu en episode i deres podcastserie Ugen med Viktor og Victor. Foto: Peter Leth-Larsen
Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs sætter i en ny podcastserie fokus på, hvad der rører sig i Middelfart set igennem deres egen hverdag.
Annonce

De får sommerfugle i maven, når de ser kommunens borgmester Johannes Lundsfryd.

Makkerparret Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs står bag Melfar Postens podcast Ugen med Viktor og Victor, hvor borgmestre i denne uges episode er et gennemgående tema.

Både viceborgmestre fra Middelfart og Fredericia og Assens-borgmester Søren Steen Andersen bliver nævnt.

Og der bliver sendt verbale hug af sted til Middelfarts viceborgmester Ulla Sørensen (S), da hun må se sig slået på hjemmebane i kørestolsræs.

Samtidig taler makkerparret om Melfar Postens kampagne Byens Bedste, hvor man fra mandag kan indstille ens favoritter i forskellige kategorier.

- Hvis du kender nogen, der fortjener det, så er det ind og indstille. Det er fra på mandag. Jeg tror, det bliver grineren, og det skal nok blive stort, siger Viktor Lindegaard.

Podcastværterne mener også, at borgmester Johannes Lundsfryd bør vise en hel dag i sit liv. Og meget mere.

 

Annonce

Sådan hører du podcasten:

Du kan enten høre podcasten i forbindelse med denne artikel.

Du kan også abonnere på og høre "Ugen med Viktor og Victor" i iTunes, Spotify, Google Play, Sonos, Overcast samt andre lignende podcast-tjenester.

Skriv til Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs på mailadressen: viktorogvictor@melfarposten.dk, hvis du har input til "ugens problem" - og ellers gode input til, hvad de kan tage op i programmet.

Følg også Ugen med Viktor og Victor på Instagram.

Annonce

En del af et udviklingsprojekt

19-årige Viktor Lindegaard og 18-årige Victor Kronborg Tørnæs, begge fra Middelfart, bladrer hver uge ugeavisen Melfar Posten igennem og giver lytterne i en ny, ugentlig podcast et ungdommeligt syn på det, der står i de lokale medier, og hvad der ellers rører sig i Middelfart og i deres egen hverdag.

De går snart på tredje årgang på Middelfart Gymnasium og er tilknyttet Fyens Stiftstidende og Melfar Postens lokalredaktion i Middelfart.

Podcastsatsningen er en del af lokalredaktionens udviklingsprojekt Ryk Middelfart, hvor det handler om at tænke lokaljournalistik på en ny måde, så vi kommer endnu tættere på vores alle sammens hverdag.

Du kan læse nyheder fra Melfar Posten på hjemmesiden www.melfarposten.dk eller bladre i den digitale udgave her: www.e-pages.dk/melfarposten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense Håndbold For abonnenter

Nu med flere billeder fra dramaet: Førte med fem mål elleve minutter før tid - Odense Håndbold tæt på at slå legendarisk hold

Middelfart

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Annonce