Annonce
Middelfart

Viktor og Victor om meget unge gymnasieelever: - De ser små og nervøse ud, det gør de

Viktor Lindegaard (t.v.) og Victor Kronborg Tørnæs (t.h.) laver ugens podcast. Foto: Ugen med Viktor og Victor.
Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs sætter i en ny podcastserie fokus på, hvad der rører sig i Middelfart set igennem deres egen hverdag.
Annonce

Nordvestfyn: De har de seneste uger rejst Europa tyndt med tog.

Nu sidder Melfar Postens podcastværter igen på skolebænken på Middelfart Gymnasium, hvor de i denne uge er begyndt i 3.g.

Skægget fra ugerne i europæiske storbyer er barberet af de 18- og 19-årige kinder, og humøret er i top.

I hvert fald når snakken falder på alle de nye studerende i 1. g.

- De ser små og nervøse ud, det gør de. Man føler sig kæmpestor, mener Viktor Lindegaard, der sammen med Viktor Kronborg Tørnæs tæller sammen, at der kan være op mod seks år forskel på de ældste og yngste elever på gymnasier.

Det oplevede de i hvert fald, da de selv begyndte i 1. g for to år siden, hvor nogle af de yngste var blot fjorten år gamle.

Og det kan give visse udfordringer i baren og til rystesammen-fester, såkaldte "fresh meat"-fester, hvor eleverne har ry for at lære hinanden at kende på flere måder, taler makkerparret om med et glimt i stemmen.

Ellers bliver der snakket om en forestående koncert med blandt andre Emil Kruse på Ungdomshuset Walker, interrailturen bliver mindet og værterne ser frem mod Tour de Vestfyn-cykelløbet den kommende weekend.

Hør meget mere om gymnasieopstarten og alt muligt andet i podcasten herunder.

Viktor Lindegaard (t.v.) og Victor Kronborg Tørnæs (t.h.) laver ugens podcast. Foto: Ugen med Viktor og Victor.

 

Annonce

Sådan hører du podcasten:

Du kan enten høre podcasten i forbindelse med denne artikel.

Du kan også abonnere på og høre "Ugen med Viktor og Victor" i iTunes, Spotify, Google Play, Sonos, Overcast samt andre lignende podcast-tjenester.

Skriv til Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs på mailadressen: viktorogvictor@melfarposten.dk, hvis du har input til "ugens problem" - og ellers gode input til, hvad de kan tage op i programmet.

Find også Viktor og Victor på Instagram.

Annonce

En del af et udviklingsprojekt

19-årige Viktor Lindegaard og 18-årige Victor Kronborg Tørnæs, begge fra Middelfart, bladrer hver uge ugeavisen Melfar Posten igennem og giver lytterne i en ny, ugentlig podcast et ungdommeligt syn på det, der står i de lokale medier, og hvad der ellers rører sig i Middelfart og i deres egen hverdag.

De går til dagligt på tredje årgang på Middelfart Gymnasium og er tilknyttet Fyens Stiftstidende og Melfar Postens lokalredaktion i Middelfart.

Podcastsatsningen er en del af lokalredaktionens udviklingsprojekt Ryk Middelfart, hvor det handler om at tænke lokaljournalistik på en ny måde, så vi kommer endnu tættere på vores alle sammens hverdag.

Du kan læse nyheder fra Melfar Posten på hjemmesiden www.melfarposten.dk eller bladre i den digitale udgave her: www.e-pages.dk/melfarposten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense Håndbold For abonnenter

Nu med flere billeder fra dramaet: Førte med fem mål elleve minutter før tid - Odense Håndbold tæt på at slå legendarisk hold

Middelfart

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Annonce