Annonce
Middelfart

Viktor og Victor i podcast: Drik Albanitiotika og værn om Middelfarts natteliv

Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs sætter i podcastserien Ugen med Viktor og Victor fokus på, hvad der rører sig i Middelfart set igennem deres egen hverdag.
Annonce

Der er gået dommedagstemning i den hos Melfar Postens unge podcastere Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs i denne uge. De to 3g'ere er sendt i kulkælderen af både årets største skoleopgave, SRP, og af Kolibriens udmelding om, at værtshuset har hævet aldersgrænsen fra 18 til 21 år. Det hele er krydret med lidt corona-frygt.

Heldigvis kan både coronavirus og SRP kureres med en solid mængde Albanitiotika, og det kan ifølge makkerparret passende indtages på en af Middelfarts andre beværtninger. For selv om Kolibriens udmelding er øv, forstår makkerparret det godt.

- Vi skal værne om de steder, vi har tilbage, mener Viktor Lindegaard og sætter straks gang i en aktion: Drengene og resten af byens unge skal hurtigst muligt ned og bruge virkelig mange penge på de barer og klubber, hvor aldersgrænsen tillader det.

Hør også om, hvem makkerparret planlægger at testamentere en halv pakke smarties og podcasten til, hvis de skulle gå til af SRP, coronavirus eller Tuborgkulose i denne uges podcast.

Annonce

Sådan hører du podcasten:

Du kan enten høre podcasten i forbindelse med denne artikel.

Du kan også abonnere på og høre "Ugen med Viktor og Victor" i iTunes, Spotify, Google Play, Sonos, Overcast samt andre lignende podcast-tjenester.

Skriv til Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs på mailadressen: viktorogvictor@melfarposten.dk, hvis du har input til "ugens problem" - og ellers gode input til, hvad de kan tage op i programmet.

Find også Viktor og Victor på Instagram.

Annonce

En del af et udviklingsprojekt

20-årige Viktor Lindegaard og 18-årige Victor Kronborg Tørnæs, begge fra Middelfart, bladrer hver uge ugeavisen Melfar Posten igennem og giver lytterne i den ugentlige podcast et ungdommeligt syn på det, der står i de lokale medier, og hvad der ellers rører sig i Middelfart og i deres egen hverdag.

De går til dagligt på tredje årgang på Middelfart Gymnasium og er tilknyttet Fyens Stiftstidende og Melfar Postens lokalredaktion i Middelfart.

Podcastsatsningen er en del af lokalredaktionens udviklingsprojekt Ryk Middelfart, hvor det handler om at tænke lokaljournalistik på en ny måde, så vi kommer endnu tættere på vores alle sammens hverdag.

Du kan læse nyheder fra Melfar Posten på hjemmesiden www.melfarposten.dk eller bladre i den digitale udgave her: www.e-pages.dk/melfarposten.

Gymnasieeleverne Viktor Lindegaard, der nu kaster sig ud i at lave en podcast om: "Ugen, der gik i Middelfart" - set gennem Melfar Posten. Han laver podcasten sammen med en kammerat og navnebror, Victor Kronborg Tørnæs. Foto: Peter Leth-Larsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Ulven kommer - med hvad?

Middelfart For abonnenter

Middelfart-præst har døbt, konfirmeret, viet og begravet i 25 år: - Jeg kan godt finde på at sidde og græde på kontoret

Annonce