Annonce
Middelfart

Viktor og Victor fra Middelfart undskylder på forhånd: Er havnet i tvivlsom teltlejr et sted i Europa

Ligner Victor Kronborg Tørnæs (t.v.) og Viktor Lindegaard (t.h.) et par svenskere, der er faret vild i fjeldene i flere dage? Hør mere om det - og meget mere - i ugens episode. Privatfoto.
Melfar Postens podcastværter Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs er på Europatur. Hør, hvad de oplever, i denne uges episode.
Annonce

Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs er nået til Split i Kroation på deres rygsæktur rundt i Europa.

De er havnet midt i en teltlejr, hvor baren står under et halvtag, der er gamle sofaer i hjørnet, og det er tvivlsomt, om teltene overhovedet er vandtætte.

Det bliver ikke bedre af et kæmpe regnskyl og en "helvedes nat".

Viktor og Victor bringer hver uge podcasten Ugen med Viktor og Victor fra deres hverdag i Middelfart. Men i disse uger er de på interrail rundt i Europa, hvor de støder ind i den ene uforglemmelige oplevelse efter den anden. Og ikke mindst et hav af små og store udfordringer.

Hør mere i denne uges episode herunder.

 

Annonce

Sådan hører du podcasten:

Du kan enten høre podcasten i forbindelse med denne artikel.

Du kan også abonnere på og høre "Ugen med Viktor og Victor" i iTunes, Spotify, Google Play, Sonos, Overcast samt andre lignende podcast-tjenester.

Skriv til Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs på mailadressen: viktorogvictor@melfarposten.dk, hvis du har input til "ugens problem" - og ellers gode input til, hvad de kan tage op i programmet.

Følg også Ugen med Viktor og Victor på Instagram.

Annonce

En del af et udviklingsprojekt

19-årige Viktor Lindegaard og 18-årige Victor Kronborg Tørnæs, begge fra Middelfart, bladrer hver uge ugeavisen Melfar Posten igennem og giver lytterne i en ny, ugentlig podcast et ungdommeligt syn på det, der står i de lokale medier, og hvad der ellers rører sig i Middelfart og i deres egen hverdag.

De går snart på tredje årgang på Middelfart Gymnasium og er tilknyttet Fyens Stiftstidende og Melfar Postens lokalredaktion i Middelfart.

Podcastsatsningen er en del af lokalredaktionens udviklingsprojekt Ryk Middelfart, hvor det handler om at tænke lokaljournalistik på en ny måde, så vi kommer endnu tættere på vores alle sammens hverdag.

Du kan læse nyheder fra Melfar Posten på hjemmesiden www.melfarposten.dk eller bladre i den digitale udgave her: www.e-pages.dk/melfarposten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Debat

Debat: Vi vil have rent vand i hanerne

Coronavirus

Live:  Danmark finder første tilfælde af sydafrikansk virusvariant

Fyn For abonnenter

Snørklet vej til livreddende stik: 99-årige Gerda og Asta på 102 har meget svært ved at få bestilt tid til Covid-19 vaccine

Annonce