Annonce
Middelfart

Viktor og Victor fra en mørk, mørk stue: Skal borgmesteren ud og se, om folk snyder?

Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs sætter i podcastserien Ugen med Viktor og Victor fokus på, hvad der rører sig i Middelfart set igennem deres egen hverdag.
Annonce

Nordvestfyn: - Det ligner pis.

I denne uge får lytterne serveret Melfar Postens podcastere Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs på slap line. Førstnævntes forældre er taget på ferie, og pludselig er der chips og tomme øldåser over det hele.

Drengene fra gymnasieklassen har været forbi, og der er blevet spillet computer hele natten, for et eller andet skulle der ske, når det vælter ind med billeder af kammerater på skiferie på de sociale medier.

Og derfor bliver avisen denne uge læst i en mørk og chipsfyldt stue af avisens altid skarpe, unge mænd. De to læser med undren nyheden om, at borgmester Johannes Lundsfryd (S) flytter kontoret ud i kommunen. For hvad er meningen egentlig - er det sightseeing, arbejder han fra stederne eller er han ude for at se, om folk snyder?

Og fra en borgmesteraktivitet til en anden: Ruten til dette års Lillebælt Halvmarathon er offentliggjort, og i år går løbeturen atter en tur til den jyske side af bæltet. En god idé, mener Viktor Lindegaard:

- Når man kommer over på Fredericia-siden, begynder man at løbe hurtigere, fordi man bare gerne vil hjem igen, konkluderer han.

Om de to unge podcastere gør borgmesteren kunsten efter og snører løbeskoene 16. maj, lader vi stå ubesvaret hen.

Hør også, hvordan Sangkoret Skjolds højtalere er endt på Viktor Lindegaards værelse, og hvorfor Jesper Hassing fra Strib har en finger med i spillet, når du køber tøj, i den seneste udgave af Ugen med Viktor og Victor.

Annonce

Sådan hører du podcasten:

Du kan enten høre podcasten i forbindelse med denne artikel.

Du kan også abonnere på og høre "Ugen med Viktor og Victor" i iTunes, Spotify, Google Play, Sonos, Overcast samt andre lignende podcast-tjenester.

Skriv til Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs på mailadressen: viktorogvictor@melfarposten.dk, hvis du har input til "ugens problem" - og ellers gode input til, hvad de kan tage op i programmet.

Find også Viktor og Victor på Instagram.

Annonce

En del af et udviklingsprojekt

20-årige Viktor Lindegaard og 18-årige Victor Kronborg Tørnæs, begge fra Middelfart, bladrer hver uge ugeavisen Melfar Posten igennem og giver lytterne i den ugentlige podcast et ungdommeligt syn på det, der står i de lokale medier, og hvad der ellers rører sig i Middelfart og i deres egen hverdag.

De går til dagligt på tredje årgang på Middelfart Gymnasium og er tilknyttet Fyens Stiftstidende og Melfar Postens lokalredaktion i Middelfart.

Podcastsatsningen er en del af lokalredaktionens udviklingsprojekt Ryk Middelfart, hvor det handler om at tænke lokaljournalistik på en ny måde, så vi kommer endnu tættere på vores alle sammens hverdag.

Du kan læse nyheder fra Melfar Posten på hjemmesiden www.melfarposten.dk eller bladre i den digitale udgave her: www.e-pages.dk/melfarposten.

Gymnasieeleverne Viktor Lindegaard, der nu kaster sig ud i at lave en podcast om: "Ugen, der gik i Middelfart" - set gennem Melfar Posten. Han laver podcasten sammen med en kammerat og navnebror, Victor Kronborg Tørnæs. Foto: Peter Leth-Larsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde

Dyreorganisationer er helt oppe i det røde felt: For en måned siden var det marsvinet Saga, nu er Eskild indfanget til Fjord&Bælt

Kerteminde For abonnenter

Politiet dropper sigtelsen mod Danmarks måske ældste dyreværnsaktivist: 78-årige Nils fortsætter kampen for Freja og Saga

Annonce