Annonce
Sport

Viktor Axelsen trækker sig i Indonesien

Viktor Axelsen må forlade Indonesia Open allerede efter første runde.

Fynsk badminton-es opgav at spille videre i tredje sæt i sin kamp i første runde i Indonesia Open.

Annonce

Viktor Axelsen kæmper benhårdt for at fastholde sin fjerdeplads på verdensranglisten i badminton, som vil give en optimal seedning til OL.

I den sammenhæng er det en bet for den unge fynbo, at han er færdig i Indonesia Open allerede i første runde. Onsdag formiddag trak Axelsen sig således i tredje sæt bagud 4-8 med en skade i mødet med kinesiske Huang. Fynboen havde vundet første sæt 21-16 men tabt andet sæt med samme cifre.

Viktor Axelsen og Jan Ø. Jørgensen - nummer fem på ranglisten - kæmper netop om den attraktive fjerdeplads med henblik på seedningen til OL. Jan Ø. Jørgensen vandt sin kamp i første runde. Det samme gjorde iøvrigt Sarah Thygesen og Maiken Fruergaard fra Odense Badminton Klub i damedouble.

Ved middagstid spiller herredoublen Mathias Boe og Carsten Mogensen sin første kamp, siden Mogensen blev syg og efterfølgende opereret i hjernen under EM i russiske Kazan.

Annonce
Annonce
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, søvbryllup-segmentet og de ældre

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Debat

Mit digitale åndedræt

Sydfyn For abonnenter

Pendlere på Svendborgbanen til politikere: Få styr på det her

Annonce