Annonce
Nordfyn

Vikinger og roser: Rosenfestivalen søger dekoratører

Sidste år vandt Inge Jespersen konkurrencen om at lave den flotteste rosenkjole. I år er temaet nordisk mytologi, og du kan melde dig til konkurrencen frem til den 20. juni. Privatfoto
Igen i år giver Rosenfestivalen kreative blomsterinteresserede mulighed for at deltage i konkurrencen om at lave den flotteste dekoration, der kan bejle til publikums gunst den første weekend i august.
Annonce

Bogense: Temaet er nordisk mytologi, og en del af dekorationen skal bestå af friske roser.

Men ellers har fantasien og kreativiteten frit spil, når Nordfyns Rosenfestival inviterer alle kreative blomsterinteresserede til at lave en dekoration, der kan udstilles i Østergade under sommerens Rosenfestival den første weekend i august.

Bortset fra roserne, der kan bestilles gennem Rosenfestivalen, kan kreatørerne leger med alle tænkelige materialer og forme, blot de kan relateres til festivalens tema om nordisk mytologi og vikinger.

Dekorationen, der skal være mindst 160 centimeter høj, skal monteres på en palle, så den kan flyttes, og den skal kunne klare at stå ude i to dage.

Sidste år meldte 11 kreative blomsterelskere sig til at lave en dekoration over årets tema, der var "Vild med dans". Hvis du vil være med i år, skal du melde dig til senest 20. juni på telefon 2028 8370 eller mail leder@rosenfestival.dk.

I løbet af de to festivaldage kan gæsterne stemme om, hvilken dekoration, de synes, er den flotteste. Vinderen får en hudplejeserie fra Jim Lyngvilds Ravnsborg og 10 haveroser efter eget valg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn

Se dem her: Lyngvilds syv omstridte billeder fra Faaborg Kirke

Annonce