Annonce
Sport

Vikar-landsholdet i VIP-loungen

Tarup-Paarup-spillerne Anders Fønss, Christian Bannis og Kasper Skræp venter på deres holdkammerater fra vikarlandsholdet fra Trnava uden for søjlegangen ved Ceres Park i Aarhus. Alle 24 spillere fra kampen i Slovakiet var inviteret af DBU. De to sidste TPI-spillere Mads Bertelsen og Victor Vobbe Larsen var med den fælles bus, der kørte til Aarhus. Foto: Leif Rasmussen
Annonce

Wales kom til Aarhus med en brandvarm sejr på 4-0 over Irland. Hermed fik waliserne en grusom revanche for forårets 1-0-nederlag på hjemmebane til irerne, der dermed kvalificerede sig til VM-playoffkampene mod Danmark i stedet for Wales.

Anders Fønss og Christoffer Haagh og de øvrige spillere fra vikarlandsholdet var inviteret til kampen, men der var ingen hyldest eller markering af deres præstation i Slovakiet, hvor holdet med 2. divisions- og futsal-spillere kun tabte med 3-0 til Slovakiet i en kamp, hvor det normale landshold skulle have forberedt sig til Nations League-kampen i Aarhus.

Vikarlandsholdet sad i loungen før kampen og spiste fint på DBU's regning og havde i det hele taget en fornøjelig aften i Aarhus.

Den første landskamp mellem Danmark og Wales blev spillet den 21. oktober 1964 i Københavns Idrætspark. Danmark vandt 1-0 på et mål af Ole Madsen to minutter efter pausen. Træner var Poul Petersen og han havde sendt følgende spillere på banen : Leif Nielsen (Frem), Leif Hartwig (B1909), Bent Wolmar (AGF), Birger Larsen (Frem), Bent Hansen (B1903), Jens Petersen (Esbjerg), Palle Kähler (B1909), Ole Fritsen (Vejle Boldklub), Ole Madsen (HIK), Ole Sørensen (KB) og Tom Søndergaard (B93).

Mike Stowell, målmandstræner for Leicester, er blevet midlertidig målmandstræner for DBU og A-landsholdet, mens Lars Høgh stadig er sygemeldt på grund af kræft.

Lars Høghs datter Josephine Høgh, der arbejder for DR Sporten i Aarhus, var på stadion, men havde fri og var blot mødt op for at se kampen.

John Hartson, der som aktiv ikke var kendt som en af Guds allerbedste børn, var i Aarhus for walisisk tv. Hartson kom for nogle år siden godt fra testikelkræft, der havde bredt sig til lunger og hjerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce