Annonce
Faaborg-Midtfyn

Vigtigste udviklingsområde i FMK: 150 millioner kroner til Årslev

Et kik ind i den nye bymidte, som arkitekterne fremstiller den. Presseillustration: Holscher Nordberg og STED og Vandkunsten.
Politikerne i Faaborg-Midtfyn Kommune har valgt at investere godt 150 mio. kr. i Årslev. Investeringerne skal være med til at gøre området endnu mere attraktivt for potentielle tilflyttere og investorer.
Annonce

Årslev: Borgmester Hans Stavnsager (S), Faaborg-Midtfyn Kommune, glæder sig over den brede politiske vilje til at investere i Årslev.

- Vi har som kommune et mål om at blive 3000 flere frem mod 2030. 1200 af dem skal bo i Årslev. Det gør området til et af vores vigtigste byudviklingsområder, fortæller borgmesteren i en pressemeddelelse.

Over de næste fire år investerer kommunen derfor godt 150 millioner kroner i udviklingen af byen. Penge, der blandt andet skal bruges til infrastruktur, en ny daginstitution, udvikling af en ny bymidte og bypark samt forberedelse til etablering af en ny bæredygtig bydel.

Udviklingen af byen tager afsæt i to arkitektforslag fra Vandkunsten samt Holscher Nordberg og Sted, der sidste år vandt arkitektkonkurrencerne om at skabe henholdsvis en ny bæredygtig bydel og en samlende bymidte.

- Det er to fantastiske arkitektforslag, vi nu går i gang med at realisere. Vi er som kommune klar med de første investeringer i millionklassen og går i gang med de første tiltag i 2020, hvor vi også inviterer potentielle investorer til Årslev. Jeg er sikker på, at mange vil blive begejstret, når de ser vores planer om at skabe både en levende og rekreativ bymidte og en helt ny bydel med blandede boformer og varierede boligtyper, siger borgmesteren.

En skaterhal skal der også blive plads til. Pressebillede
Friluftsliv er der masser af muligheder for at dyrke i Årslev. Pressebillede
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce