Annonce
Navne

Videncenter i Nyborg får ny leder

Ane Bonnerup Vind. Foto: OUH

Nyt job: Ane Bonnerup Vind, der har bred erfaring fra Sundhedsstyrelsen, somatiske sygehuse og senest psykiatrien i Region Sjælland, bliver leder af Videncenteret Rehpa fra den 1. juni.

Ane Bonnerup Vind er speciallæge i samfundsmedicin og ph.d., og Rehpa er et center, der stiller forsknings- og erfaringsbaseret viden om rehabilitering og palliation ved livstruende sygdom til rådighed for myndigheder, samarbejdspartnere, interessenter og aktører på området - på tværs af sektorer, fagligheder og regionale og kommunale grænser.

Videncentret har hovedadresse på Nyborg Sygehus og kontorfaciliteter i København, Aalborg, Aarhus og Holbæk. Forskningsklinikken ligger i Nyborg.

Ane Bonnerup Vind er gift med Thomas Buchvald Vind, der er universitetsdirektør på Syddansk Universitet, og sammen har de børnene Kristine på 21 år og Johannes på 19.

Hun tager over efter Ann-Dorthe Olsen Zwisler, som efter seks år på posten har valgt at lægge energi i det kliniske og forskningsmæssige område med særlig fokus på det nære sundhedsvæsen, forebyggelse, rehabilitering og palliation ved hjertesygdom, fortsat med forskningsmæssig tilknytning til Rehpa.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce