Annonce
Assens

Viceborgmester valgt som spidskandidat for K

Viceborgmester Søren Thomsen er valgt som spidskandidat for det Konservative Folkeparti til kommunalvalget, der holdes tirsdag 16. november næste år. Arkivfoto: Søren Plovgaard
Det Konservative Folkeparti tror på fremgang ved kommunalvalget næste år og vil gerne have flere kvinder på opstillingslisten.

Assens/Sandager: Viceborgmester Søren Thomsen, Sandager, bliver spidskandidat for Det Konservative Folkeparti til kommunalvalget i november næste år.

Det blev en kendsgerning efter partiets opstillingsmøde, der blev holdt i denne uge i Assens Innovationscenter.

Søren Thomsen afløste 1. april Ena Nørgaard, der af helbredsmæssige årsager valgte at forlade byrådet.

Annonce

Søren Thomsen måtte i kampvalg med Aksel Jørgensen, Aarup, før hans spidskandidatur var sikret. Efter valget trak Aksel Jørgensen, der tidligere har siddet i byrådet for Det Konservative Folkeparti, sig fra opstillingslisten.

- Jeg havde selvfølgelig håbet på at blive spidskandidat, men i politik skal man aldrig tage noget for givet. Så jeg er naturligvis glad for den tillid, andre har vist mig ved at gøre mig til partiets spidskandidat, siger Søren Thomsen.

Flere kvinder på listen

Søren Thomsen fik et flot valg ved kommunalvalget i 2017 med 204 personlige stemmer, men dengang var det ikke nok til at få et sæde i byrådet.


Jeg havde selvfølgelig håbet på at blive spidskandidat, men i politik skal man aldrig tage noget for givet. Så jeg er naturligvis glad for den tillid, andre har vist mig ved at gøre mig til partiets spidskandidat.

Søren Thomsen.


Nu håber Det Konservative Folkeparti, at partiets aktuelle medvind på landsplan og en række nye navne på listen, kan veksles til et mandat eller to mere i byrådssalen i Assens.

- Nu skal vi i gang med at finde nogle gode kandidater til kommunalvalget næste år, og vi har særligt fokus på at få flere kvinder med på listen, fortæller Søren Thomsen, der 1. september er begyndt på en online-uddannelse som lærer.

Det Konservative Folkeparti forventer at have den endelige opstillingsliste klar umiddelbart efter partiets generalforsamling i januar næste år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce