Annonce
Fyn

Vi vil høre din mening: Baglandet skal frem i frontlinjen

Mundbind er et krav i butikker. Men er det i orden med sådan et krav. Det er en af de ting, som Fyens Stiftstidende gerne vil spørge sit "Bagland" om. Du kan være med og give din mening til kende om mange forskellige emner, når vi jævnligt spørger dig.. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Fyens Stiftstidende vil gerne høre læsernes holdning til aktuelle spørgsmål, der optager fynboerne. Derfor genstarter avisen læserpanelet Baglandet, der i dag har cirka 2500 medlemmer. Og ambitionen er at få mange flere fynboer med.
Annonce

Hvad synes du, kære læser? Er det i orden, at vi skal gå med mundbind, når vi handler? Hvordan har borgmester Peter Rahbæk Juel håndteret fjernvarmesagen? Skal Jim Lyngvilds store fotografier tilbage i Faaborg Kirke?

Oplagte spørgsmål at stille fynboerne, og det har vi gjort i mere end ti år gennem læserpanelet Baglandet. Det har dog ligget lidt i dvale gennem de seneste måneder af forskellige årsager, men nu revitaliserer vi Baglandet og får det aktiveret, så vi kan få flere læsersynspunkter i avisen.

Derfor modtager de eksisterende knap 2500 medlemmer af Baglandet lørdag en mail, hvor de opfordres til at bekræfte, at de stadig vil være medlemmer af Baglandet. Når vi er nødt til at gøre det på den måde, hænger det bl.a. sammen med teknikken bag Baglandet, som i et stykke tid har gjort det sværere for os at håndtere spørgsmål og svar.

Med den nye udgave af Baglandet bliver det nemmere, og vi vil oftere kunne spørge Baglandet om holdningen til aktuelle spørgsmål.

Baglandet

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læserpanel, som vi jævnligt spørger om medlemmers syn på aktuelle spørgsmål.

Du kan altid melde dig ud af Baglandet.

Det koster ikke noget, og der er ingen forpligtelser forbundet med at være medlem - du er ikke forpligtet til at vare, når vi spørger, men vi vil naturligvis gerne høre dine synspunkter.

Chefredaktør Poul Kjærgaard var med til at opfinde og udvikle Baglandet for godt ti år siden. Om revitaliseringen af læserpanelet siger han:

- Det er meget vigtigt for os at være helt tæt på og i øjenhøjde med læserne og brugerne, og vi mener, at Baglandet stadig skal spille en stor rolle i debatten om fynske forhold.

- Siden Baglandet så dagens lys for over ti år siden, er der kommet mange nye måder at komme i kontakt med læserne på via sociale medier. Dem bruger vi også, men Baglandet har vi en særlig stærk relation mellem mediehuset og fynboerne, fordi den er bygget på ønsket om at sikre relevans og nuancer i vores dækning af livet, som det leves og opleves på Fyn.

Hvis du ikke har været medlem af Baglandet før, kan du tilmelde dig her.

Du kan også skrive en mail til: jvo@fyens.dk, hvis du vil være med til at sætte dit aftryk på Fyn gennem et medlemskab af Baglandet.

Annonce
Fyn For abonnenter

Det værste halve år i mit liv: Lilleholt sendt til tælling af corona, historisk krise i Venstre og et kølnet venskab med Løkke

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Ikke alle får samme service: Frisklavet ældremad på udvalgte plejecentre i Odense er i fare

Middelfart For abonnenter

Efter afsløring af smitteudbrud og bekymring hos møbelfabrik: Nu bliver alle medarbejdere tilbudt coronatest

Annonce