Annonce
Debat

Vi pensionister har rekord i vækst

Læserbrev: Omkring 75 procent flere igennem 25 år bekræfter, at Danmark er et godt land at leve i, og vi ser flere og flere aktive pensionister her på Fyn.

Selv om man er troende og venter et godt ”liv” efter døden, vil en god livskvalitet, i den periode man lever, være en kvalitet for et godt liv.


Det vi mangler her på Fyn, er hjælp til havearbejde.


Her på Fyn er der masser af gode fritidsting for os gamle. For kvinder en del strikkeklubber, alene her på Fyn, og til os mænd ”håndværkertilbud”, så vi kan lave ”rædsler” til vore børnebørn. Biblioteker har læserum, og her kan du læse gratis uge og månedsblade. Selvfølgelig også gode bøger, og du kan endda også låne gratis film. Jeg nævner det, idet jeg ikke ser ret mange på biblioteket på min gamle alder.

Det, vi mangler her på Fyn, er hjælp til havearbejde, men det vil jo være konkurrenceforvridning over for gartnere. Ikke alle af os har børn og børnebørn, der kan hjælpe med haven.

Her hvor jeg bor, har jeg set en håndfuld ægtepar med smukke haver, som nu har solgt huset for at flytte ind i en af de mange lejligheder, der bygges.

Havearbejde med hjælp er et godt livsforlængende liv, så man ikke er henvist til en mørk lejlighed, hvor man som regel ikke kender hinanden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Kunde fik 300 kroner for et P. S. Krøyer-værk: Er det rimeligt, at antikvitetshandleren nu sælger det for 7.000 kroner?

Annonce