Annonce
Assens

Vis os din arbejdsplads i corona-krisen: Poul Erik sikrer, at vi kan trække ud i toilettet og komme af med affaldet

Poul Erik Kristiansen, bestyrelsesformand i Assens Forsyning A/S, fra hjemmekontoret. Privatfoto.
Dagligdagen er for de fleste vendt på hovedet i disse uger, mens det meste af landet er lukket ned som følge af corona-krisen. Fyens Stiftstidende i Assens dækker den lokale situation tæt - og vi ønsker at komme så tæt på folks anderledes hverdag som muligt. Derfor er du meget velkommen til at svare på de tre spørgsmål herunder - og sende tekst og foto til assens@fyens.dk, så bringer vi løbende jeres input.

Hvem?: Poul Erik Kristiansen, bestyrelsesformand i Assens Forsyning A/S, 67 år.

Hvor arbejder du fra - og hvordan?:

- Er i fuld gang på hjemmekontoret, placeret i garagen, hvor jeg netop har afsluttet mailkorrespondance med borgmesteren om, hvilke tiltag Assens Forsyning tager i forbindelse med corona-situationen.

- Til dagligt er det jo noget, vi som borgere bare tager som en selvfølge, uden rigtig at tænke mere over det; at kunne trække ud i toilettet, at kunne åbne for en vandhane og at kunne smide affald i skraldespande. Men det hører faktisk ind under det, man kalder vigtig, kritisk infrastruktur at sikre levering af rent drikkevand, sikre bortskaffelse af spildevand og sikre bortskaffelse af dagrenovation, herunder særligt let fordærveligt affald.

- Hvis ikke de tre ting fungerer, risikerer man spredning af bakterier og sygdom, hvilket i den nuværende situation ville kunne få katastrofale følger.

Dit bedste råd i denne corona-tid?:

- Følg de anvisninger, som myndighederne anbefaler og tal med børnene om, hvad det er, så de ikke bliver skræmt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Syv danske festivaler står sammen: Ikke realistisk med festivaler før sidst på sommeren

Middelfart For abonnenter

Stribonitter så omdiskuteret olieberedskabslager indefra: - Byggeri i seks etager er en skændsel for området

Annonce