Annoncørbetalt indhold

Vi låner penge som aldrig før – men til hvad?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er dyrt at leve. Og uanset hvordan man vælger at gøre det, så koster det penge. Der skal både tag over hovedet og mad på bordet. Der skal tøj på kroppen og sko på fødderne. For slet ikke at tale om udgifter til bil og børn, fødselsdagsgaver og fællesudgifter. Men det kan til tider være svært at få enderne til at nå sammen med en almindelig lønindkomst. Og så kan et forbrugslån være en glimrende løsning. Lyder det som en god idé? Så lån penge online – nemt og enkelt. Helt uden at skulle stå til regnskab for, hvad de skal bruges til.


Annonce

Store regionale forskelle på hvad vi låner til

Således viser en undersøgelse fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, at hver fjerde dansker over 18 år har taget et forbrugslån. Men dykker man ned i tallene er der stor forskel på hvad det egentlig er vi låner penge til. For det afhænger fuldstændig af, hvor i landet vi bor! Således låner fynboer og jyder ofte penge til en ny bil, mens de der bor i hovedstadsområdet hellere låner penge til bolig eller rejser.


Jyderne låner til bilen – københavnerne til ferien

Så selv om Danmark er et lille land, er der alligevel store geografiske forskelle, når det kommer til lån. Rent faktisk er det op mod hver femte fra Fyn eller Jylland, der låner penge bil, motorcykel eller båd. Det er mere end dobbelt så mange som i København og omegn. Det kan naturligvis hænge sammen med et væsentligt større kørselsbehov uden for landets storbyer. Så der er en vis logik i det. Kigger man i stedet på lån af penge til såvel bolig som rejser og andre fornøjelser, er situationen næsten omvendt. Nemlig at københavnerne i 15% af tilfældene vælger et lån. Her er tallet for jyderne helt nede på 9%


Større lån i Københavnsområdet

Der er altså stor forskel på, hvad vi låner penge til. Alt efter om vi bor på Sjælland eller i Jylland og på Fyn. Men der er også forskel på hvor mange penge vi vælger at låne. Sammenligner man for eksempel forbrugere i Nordsjælland med forbrugere på Fyn, søger de i gennemsnit om over 30% større lån. Hvad forklaringen på dette er, skal være usagt. Men faktum er, at det er blevet nemmere at få lidt ekstra penge på lommen, hvis der er behov for det. Det gælder uanset om der står sommerferie sydpå eller en spritnyt Subaru på ønskesedlen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.