Annonce
Middelfart

Vi fejrer Byens Bedste: Avis-kampagne hylder handels- og kulturlivet

Middelfart Handel bliver én af flere partnere i Byens Bedste-kampagnen. Her er formand Kjeld Johansen selv på shopping. Foto: Jan Bonde
Melfar Posten er i fuld gang med forberedelserne til kampagnen Byens Bedste Middelfart 2019, der har til formål at samle byen og kommunen om en hyldest til handels- og kulturlivet.

Nordvestfyn: Hvor får man den bedste service, den bedste kulturoplevelse eller det bedste måltid mad?

Det kan blive en del af indholdet, når Melfar Posten med kampagnen Byens Bedste Middelfart 2019 fra uge 35 beder alle om at indstille deres favoritter i ni forskellige kategorier.

Kampagnen har til formål at hylde det lokale handels- og kulturliv gennem alle dem, der bruger og benytter sig af de mange muligheder, kommunen har at byde på.

Konceptet er på Fyn allerede eksisterende i Odense og Svendborg, hvor det bærer navnet "Best of", men det er første gang, kampagnen skal stå sin prøve i en kommune, som består af mere end én by.

- Vores mål er, at alle i Middelfart Kommune forholder sig til Byens Bedste. Dels fordi man naturligvis kan indstille kandidater fra hele kommunen. Dels fordi der er brug for at få sat spot på de gode muligheder, der findes overalt i kommunen. Som avis er vi blot dem, der faciliterer kampagnen. For Byens Bedste er i bund og grund middelfarternes egen - og med middelfartere mener jeg alle, der bor i kommunen, siger Jan Bonde, der er redaktør på avisen.

Og kampagnen har fået en god start allerede i forberedelsesfasen. Melfar Posten er i disse uger i færd med at samle partnere til projektet, og det har indtil videre ikke været nogen svær opgave.

Middelfart Kommune, Middelfart Sparekasse, Lillebælt Revision, Nissen Group, Middelfart Handel og Park Hotel, hvor award-aftenen holdes 5. oktober, har alle sagt ja til at støtte op om kampagnen, og håbet er, at flere kommer med.

- Signalværdien er uhyre vigtig i det her. At byen og kommunen står sammen om at løfte sig, siger Jan Bonde.

Hos Middelfart Handel glæder formand Kjeld Johansen sig over initiativet.

- Vi vil gerne støtte op om et projekt, der har til formål at løfte ikke bare byen, men hele lokalområdet. Vi tror på, at Byens Bedste kan være med til at gøre det endnu mere interessant at besøge Middelfart, og så kommer der nok også mere omsætning i vores butikker. Det er kun positivt. Og så håber jeg da, at én af vores medlemmer vinder en pris. "Bedste service" ville da være sjov at vinde, siger Kjeld Johansen.

Kategorierne til kampagnen er ikke lagt fast endnu. Melfar Posten har bedt om hjælp fra sine læsere for at finde de helt rigtige kategorier til netop Middelfart Kommune.

Udover de ni kategorier forventer avisen at kunne præsentere tre sponsorerede specialpriser på hver 10.000 kroner. Her vil man også kunne indstille kandidater fra uge 35.

Byens Bedste 2019 i Middelfart.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Én anholdt under corona-demo i Odense

Faaborg-Midtfyn

Mød hovedarkitekten live: Få svar på dine spørgsmål om de store planer for Torvet i Ringe

Erhverv

Yes, butikkerne er åbne igen!: Dorte købte farvepatroner, politikere på kjole- og buksejagt og Martin skal uddele mange krammere

Annonce