x
Annonce
Middelfart

- Vi er ikke sat i verden for at give overskud: Comedy-klub på Kulturøen rider videre på bølge af succes

I efteråret gæstede blandt andet komiker Christian Fuhlendorff Kulturøen. Foto: Kulturøen
Comedy på Kulturøen har vist sig at være en god idé, og derfor fortsætter konceptet i foråret.

Middelfart: Grineflip til en overkommelig pris er nogenlunde konceptet, som siden efteråret har gjort sit indtog på Kulturøen. Kulturøens Comedy Club kunne melde om alt udsolgt til samtlige af efterårets shows, og ifølge arrangørerne tyder foråret 2020 på at blive en gentagelse.

- Interessen har været overvældende, og det er vi naturligvis ovenud lykkelige for. Da Kulturøen i sin tid valgte at smide comedy på plakaten, tog vi en chance. Men alt tyder på, at vi har ramt plet, fortæller en af initiativtagerne bag comedy-klubben, kultur- og udviklingskonsulent Jakob Østergaard Genz.

Komikere som Omar Marzouk, Ane Høgsberg og Christian Fuhlendorff lagde vejen forbi den nystiftede comedy-klub i efteråret, og når Kulturøen om lidt åbner dørene til en ny sæson er det med både Sebastian Dorset, Thomas Hartmann, Jacob Wilson og Lasse Rimmer på plakaten.

Annonce

Ikke sat i verden for at give overskud

Jakob Østergaard Genz forklarer, at arrangørerne allerede fra start valgte at satse stort på kvalitet - kombineret med et ønske om, at priserne ikke skulle pumpes op, hvor de kunne risikere at gøre ondt i pengepungen.

- Vi har gang på gang fået at vide, at det er "stinkende billigt", og det er det nok også. Men Kulturøens Comedy Club er ikke sat i verden for at give overskud. Hvis vi bare får det til at hænge sammen økonomisk, samtidig med at vi kan give folk en hulens masse gode grin, så er alt som det skal være, fortæller han.

Der sælges partout-billetter til forårets grineflip til 1. februar, hvorefter man kan købe billetter til de forskellige shows enkeltvis.

Det første af forårets tre shows finder sted onsdag den 19. februar, hvor komikerne Jacob Tinglev, Henriette Thuesen og Jakob Thrane indtager Middelfartsalen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Coronavirussen vil forandre dansk politik

I Danmark har vi – heldigvis – en politisk tradition for, at vi rykker sammen, når det gælder. Således kunne Folketinget på tværs af partiskel i et højt tempo og uden det sædvanlige politiske fnidder vedtage de nødvendige tiltag. Hvad enten det var omfattende og nødvendige tiltag på sundhedsområdet, forbud mod større forsamlinger eller en historisk stor økonomisk kompensation til ansatte og virksomheder, der er ramt af Coronaen. Også fagbevægelsen og arbejdsgiverne har med indgåelsen af en trepartsaftale, der spænder et sikkerhedsnet ud under rigtigt mange lønmodtagere og mange virksomheder vist, at de er parate til at tage ansvar i denne svære situation. Men det er ikke slut endnu, og der bliver brug for flere tiltag. Både for at håndtere sundhedssituationen, men også for at sikre, at de alt for mange virksomheder, der af den ene eller anden årsag ikke bliver hjulpet af de vedtagne hjælpepakker, kan få den fornødne hjælp. Når denne coronakrise er drevet over, er der behov for samarbejder på tværs af partiskel. Til den tid vil dansk politik være forandret. Vi vil stå med en kæmpe regning, som vi endnu ikke kender, og som skal samles op. Det kommer til at kræve politisk mod og vilje. Hvordan sikrer vi de rette politiske rammer, økonomisk vækst og dermed en fortsat høj beskæftigelse? Og hvordan får vi de mange tusinde mennesker, der i disse dage bliver afskediget eller sendt hjem, tilbage på arbejdsmarkedet? Der er mange spørgsmål, der kræver politisk handling og samarbejde i Folketinget. I den første tid af coronakrisen har Folketinget vist vilje til samarbejde, men hvor længe vil det vare ved? Vil vi se ydrefløjene grave sig ned, som vanen forskriver? Og hvad med regeringens parlamentariske grundlag – herunder ikke mindst Enhedslisten og SF – vil de have modet til også at træffe upopulære beslutninger? Der må gøres ofre i tiden efter, og det er ikke givet, at Arne får lov til at komme tidligere på pension, eller at vi kan afsætte ubegrænset med penge til klimaet, hvis pengene ikke er der. For mig at se er løsningen klar: Et tæt samarbejde mellem S-regeringen og Venstre om en omfattende plan, der skal få Danmark tilbage på sporet. En plan, der rækker mange år frem – også til efter næste folketingsvalg. De to partier har flertal tilsammen og har for mig at se en forpligtigelse til at træffe de nødvendige politiske beslutninger for at bringe Danmark sikkert videre. Coronavirussen har derfor forandret dansk politik her og nu men så sandelig også på lang sigt.

Annonce